Sterrenbeelden in de familie

Sterrenbeelden in de familie

Wellicht heeft u een bokkig en eigenzinnig persoon in de familie die toevallig tussen 21 maart en 20 april geboren is. Zijn/haar sterrenbeeld is volgens de astrologie een Ram. Als er vele leden van de familie in deze periode geboren zijn is er dan sprake van een koppige familie 🙂 ? Ik geloof het niet, maar het is wel leuk om te weten te komen.

Wie een familiesite heeft bij MyHeritage kan in één oogslag de verhouding sterrenbeelden binnen de familie bekijken. Ga hiervoor naar tabblad Stamboom en kies Rapporten. Hier selecteert u ‘Statistieken’ en gaat aan de linkerzijde naar categorie ‘Geboorten’.

De pagina ziet er als volgt uit.

Sterrenbeelden in de familie onder Familiestatistieken (klik voor een vergroting)

Sterrenbeelden in de familie onder Familiestatistieken (klik voor een vergroting)Bovenstaande familiestatistieken zijn van de voorouders van mijn vrouw en je kan zien dat de meeste leden van de familie Maagd waren. Of zij ook daadwerkelijk perfectionistisch, georganiseerd en betrouwbaar waren kan ik niet zeggen. Maar mocht ik in astrologie geloven dan weet ik mij wel een mooier beeld van hen te vormen.

Opmerkingen

Het e-mailadres wordt privé gehouden en wordt niet weergegeven.

  • Richard

    maart 16, 2013

    Het zou leuk zijn, als je kunt selecteren op delen van je stamboom. Bijvoorbeeld alleen je rechtstreekse voorouders en geen zijtakken.