MyHeritage introduceert Record Matching

MyHeritage introduceert Record Matching

Wij zijn blij u vandaag voor te stellen aan een nieuwe technologie genaamd Record Matching, welke automatisch relevante historische gegevens vindt voor elke stamboom op MyHeritage!

Dit is een additionele functie voor SuperSearch, onze wereldwijde zoekmachine voor historische gegevens, welke in juni jl. met succes gelanceerd is. Wij zijn erg verheugd over Record Matching en geloven dat het een doorbraak is waar bijna elke MyHeritage-gebruiker en mensen die MyHeritage niet gebruiken, maar wel nieuwsgierig zijn naar hun familiegeschiedenis baat bij hebben. Lees onderstaand de uitgebreide gegevens en hopelijk bent u ook zo opgewonden als wij zijn.

Record Matches - ontvang automatisch matches met historische documenten

Record Matches - ontvang automatisch matches met historische documentenWat is Record Matching?
Houd u net als velen van ons ook van genealogie, maar heeft u weinig tijd om er tijd in te steken, dan zult u weg zijn van Record Matching. Terwijl u bezig bent met andere dingen – of zelf aan het slapen bent – doet Record Matching het grote werk voor u. Het werkt achter de schermen op een nieuwe servercluster van MyHeritage, waarbij continu elke stamboom op MyHeritage wordt vergeleken met meer dan 4 miljard historische gegevens in SuperSearch om u zo matches aan te leveren. Een Record Match is een relevant document voor uw familiegeschiedenis, zoals een geboorteakte van één van uw voorouders, een grafsteenfoto van een familielid of een krantenbericht dat beschrijft hoe uw overgrootvader verliefd is geworden op uw overgrootmoeder. Record Matches worden automatisch gevonden en direct aan u gepresenteerd. Nieuwe ontdekkingen staan op u te wachten!

Wat is er zo uniek aan Record Matching?
Record Matching is ’s werelds eerste en enige technologie die d.m.v. semantische analyse stamboommatches vindt in krantenberichten, boeken en andere gratis tekstbestanden. Het maakt gebruik van ’s werelds grootste historische krantencollectie die wij in licentie hebben en teruggaat tot in de 17e eeuw. De relevante krantenberichten gevonden door deze technologie zijn ontzettend waardevol, daar zij licht schijnen op de levens, karakters en prestaties van onze voorouders. Wij noemen het “kleur toevoegen aan de familiegeschiedenis”.

Grafsteenfoto

Grafsteenfoto

Dit wordt additioneel uitgevoerd naast de standaard zoekopdrachten voor geboorte, huwelijk, overlijden en gegevens uit de volkstellingen. Het is ontzettend waardevol om matches te krijgen van grafsteenfoto’s en begraafgegevens met personen die in uw stamboom voorkomen en wel automatisch, moeiteloos en op één plek aangeboden door Record Matching.

Synoniemen en fonetisch zoeken
Record Matching is de eerste technologie die namen uit verschillende talen vertaald, om zo documenten voor u te vinden geschreven in een taal die verschilt van uw stamboom. De technologie is voornamelijk goed in synoniemen en fonetisch gebruik. U kunt matches verwachten van voorspelbaar (William in een document vs. Bill in de stamboom) tot subtiel (Alessandro in een document vs. Sasha in de stamboom). Elke match heeft een betrouwbaarheidscore, variërend van een halve ster tot vijf sterren, om de waarschijnlijkheid aan te geven dat een gevonden historisch document terecht behoort tot de overeenkomstige persoon in de stamboom.

Record Matching voert repeterende zoekopdrachten uit om nieuw toegevoegde personen en aangepaste personen in de stamboom en nieuwe collecties en historische documenten die wij blijven toevoegen aan elkaar te matchen. Zoals u kunt zien is Record Matching nog een geweldig middel voor familiegeschiedenisonderzoek voor gebruikers van MyHeritage. Als uw stamboom op MyHeritage staat, zullen wij het – gratis – blijven vergelijken met de miljarden historische gegevens die wij hebben, zodat u een betere kans heeft moeiteloos nieuwe ontdekkingen te doen. De hoge nauwkeurigheid van de technologie zal u veel tijd besparen, waardoor u niets hoeft te doen behalve achterover leunen, ontspannen en door de aangeleverde Record Matches heengaan en genieten van de ontdekkingen die wij u brengen.

Hoe gebruik ik Record Matches?
Record Matches worden automatisch uitgevoerd voor alle stambomen op MyHeritage.
Zodra u inlogt en uw familiesite bezoekt op MyHeritage, zult aan de linkerkant van de startpagina het aantal Record Matches zien welke wij voor u hebben gevonden. Klik erop om naar de Record Matches pagina te gaan. U kunt tevens de pagina bezoeken door op tabblad Stamboom te klikken bovenaan de pagina.

Record Matches op de familiesite

Record Matches op de familiesite

Personen en Collecties
De pagina voor het bekijken van Record Matches biedt u de gelegenheid om de resultaten op persoons- of collectieniveau te bekijken. Op deze manier kunt u alle matches bekijken die voor u een bepaalde persoon in uw stamboom gevonden zijn. Of u kunt alle matches bekijken die wij voor alle personen in uw stamboom in een bepaalde collectie hebben gevonden, zoals de Amerikaanse volkstelling van 1940.

Collecties

Record Matches per collectie

Record Matches per collectie

Klik op de blauwe knoppen om de matches per collectie te bekijken. Bijvoorbeeld, klik op een collectie om de grafsteenfoto’s te bekijken van overleden personen in uw stamboom. Wij noemen dit de collectiepagina en het vertoont alle Record Matches uit één collectie. De informatie uit uw stamboom wordt aan de linkerkant vertoond en de informatie uit het historisch document aan de rechterkant.

Record Matches vergelijken met stamboom

Record Matches vergelijken met stamboom

Klik op “Bekijk Match” voor een uitgebreider resultaat en het volledige document van iedere match. Dit wordt vertoond in de Documentpagina.

Documentpagina
In de onderstaande voorbeelddocumentpagina, levert een Record Match een interessant krantenartikel op over een spoorwegmedewerker die in een stamboom voorkomt. De overlijdensdatum van deze persoon was bekend in de stamboom, maar de krant onthult de tragische omstandigheden van zijn dood – een ontploffing van een steenkoolopslag! Deze specifieke Record Match is gevonden voor de stamboom van Randy Seaver (hieronder meer).

Record Matches tragische dood in steenkoolmagazijn (klik voor een vergroting)

Record Matches tragische dood in steenkoolmagazijn (klik voor een vergroting)

U kunt elke afbeelding van een krantenbericht opslaan en het toevoegen aan uw stamboom door op de Downloadknop te drukken welke te vinden is in de rechter benedenhoek (heeft de vorm van een neerwaartse pijl).

Personen
Als u wenst, dan kunt u tevens de Record Matches bekijken op persoon, in plaats van op collectie. Klik rechtsboven op “Op personen”.

Record matches voor personen (klik voor vergroting)

Record matches voor personen (klik voor vergroting)

Klik de blauwe knoppen om alle matches te bekijken van elk van de personen. Wij noemen de pagina die dan geopend wordt de “persoonspagina” en het vertoond alle Record Matches van één persoon uit uw stamboom. Informatie over deze persoon wordt gemakshalve aan de linkerkant weergegeven, zodat u snel de informatie kan vergelijken welke gevonden zijn in historische documenten.

Persoonspagina

Persoonspagina Record matches per persoon (klik voor vergroting)

Persoonspagina Record matches per persoon (klik voor vergroting)

In het voorbeeld hierboven heeft de persoon een match met de Social Security Death Index en nog één in de Amerikaanse volkstelling van 1940. Klik op de “Bekijk Match”knop voor een uitgebreider resultaat en het volledige document van iedere match. Dit wordt vertoond in de Documentpagina.

Record match in Amerikaanse volkstelling 1940

Record match in Amerikaanse volkstelling 1940

Hierboven ziet u een Record Match voor een persoon in de collectie van de Amerikaanse volkstelling van 1940. Onze gebruikers kunnen de scan van de volkstelling bekijken in onze speciale speler.

Bevestig of weiger Record Matches
U wordt aangemoedigd om matches te bevestigen of te weigeren als u ze doorneemt om aan te geven of ze juist of onjuist zijn. Dit kan gedaan worden in de Documentpagina’s, Collectiepagina’s en Persoonspagina’s. Het is handig om zodoende aan te geven welke matches u reeds heeft ingezien om eenvoudiger door de matches heen te bladeren. Bevestigde matches krijgen een groen vinkje ernaast. U kunt er later op terugkomen en de match ongedaan maken als u dat nodig vindt. Onjuiste matches zullen opgeruimd worden en ontzichtbaar gemaakt als u de pagina vernieuwd. Uw terugkoppeling over de nauwkeurigheid van de matches helpt ons de technologie te verbeteren. Zoals onder is aangegeven, kunt u de filteropties zodanig instellen dat de reeds bevestigde matches tijdelijk uit het overzicht worden gehaald en alleen de openstaande (nog niet bevestigde) matches vertonen.

Voordat u de match bevestigd of kort erna wordt u aangemoedigd om de informatie uit de match te halen (scan, data, gebeurtenissen, feiten, verhalen, etc.) en het aan uw stamboom toe te voegen. Momenteel dient het nog handmatig te gebeuren in een ander venster, gezien de eerste versie van Record Matching geen automatische handeling bevat om informatie rechtstreeks uit de match over te zetten in de stamboom op MyHeritage. Dit als de optie om een bronvermelding in de stamboom bij de Record Match te plaatsen zal binnenkort toegevoegd worden bij de eerstvolgende update van Record Matching. Wij raden het aan om uw bronnen te vermelden, zodat andere onderzoekers precies weten waar u de informatie vandaan heeft.
Aan de onderkant van elk matchoverzicht, ziet u de optie om alles te bevestigen of alles te weigeren dat op de pagina vertoond wordt, zodat u het niet individueel hoeft te doen.

Record Matches bevestig of weiger alles (klik voor vergroting)

Record Matches bevestig of weiger alles (klik voor vergroting)

Filteren van Record Matches
In de Collectiepagina’s en Persoonspagina’s kunt u op “Filteropties” klikken. Het volgende scherm zal zich dan openen, waar u kunt aangeven welke matches u vertoond wilt hebben.

Record Matches filteropties (klik voor vergroting)

Record Matches filteropties (klik voor vergroting)

U kunt de filter gebruiken om bevestigde matches te verbergen (daarmee worden de openstaande nog niet bevestigde matches vertoond) en u kunt alle matches laten verschijnen. U kunt allen de matches bekijken die aangegeven zijn als gestructureerde documenten (zoals burgelijke stand, volkstelling), tekstuele documenten (kranten en publicaties) of beide. U kunt tevens alleen de matches weergeven met een minimale Betrouwbaarheidscore.

Betrouwbaarheidscore
Record Matching is erg nauwkeurig, maar dit gaat niet ten koste van het vinden van minder matches (bijvoorbeeld de voorspelbare). Record Matches kijkt naar de waarschijnlijkheid van iedere match en beoordeelt zijn relevantie tot de persoon in de stamboom en in het proces wordt een betrouwbaarheidscore toegekend aan iedere match gebasseerd op de overeenkomst van de informatie uit het document (namen, data, feiten, relaties, etc.) als de informatie uit de stamboom. Wij hebben een additioneel sub-systeem toegevoegd welke wij gedoopt hebben tot “Devil’s Advocate” wiens taak het is om de score omlaag te brengen en irrelevante matches te negeren. Deze betrouwbaarheidscore, wat een unieke functie is van MyHeritage, wordt naast iedere match vertoond en geeft een halve ster tot vijf sterren. U kunt de matches op elke pagina op score sorteren of matches filteren om zo alleen een bepaald percentage matches te zien. U kunt ook alle matches inzien waarschijnlijk of minder waarschijnlijk.

Gelieve rekening te houden met het volgende gegeven: hoe hoger de score hoe minder interessant de match kan zijn! Dit komt doordat een hoge score match betekent dat het historische document op vele vlakken overeenkomt met de informatie in uw stamboom, waardoor uw stamboom reeds veel informatie over deze persoon heeft, wat mogelijk kan leiden tot minder nieuwe informatie in de match. Er kan zich ‘genealogisch goud’ bevinden in de lage score matches, waarbij het systeem minder vertrouwen heeft in de relavantie van de match, maar dat wil niet zeggen dat de match minder interessant is of minder informatie levert.

Het aanleveren van Record Matches
U kunt de familiesite op ieder moment bezoeken om de Record Matches in te zien die voor u gevonden zijn waaronder de meest recente. In aanvulling zullen wij onze gebruiker een wekelijkse rapportage toesturen (naar gelang uw voorkeur), zoals het voorbeeld hieronder. Het emailbericht zal de nieuwe Record Matches vertonen die gevonden zijn en de mogelijkheid bieden om iedere match te beoordelen door op de links te klikken. Dit gebeurd op dezelfde manier als hoe de Smart Matches™ bericht worden. Als er geen nieuwe matches zijn, wordt er ook geen email verzonden.

Record Matching en Smart Matching™
Record Matching vergroot ons vlaggenschip Smart Matching™ technologie. Smart Matching™ vindt matches in de stambomen van andere gebruikers, waar Record Matching matches vindt in alle andere (niet-stamboom) historische documenten. Deze twee technologieën werken samen om u te helpen meer kennis op te doen over uw familiegeschiedenis. Terwijl u met andere gebruikers middels Smart Matches™ samenwerkt aan uw stamboom, levert Record Matches u nieuwe mogelijkheden om meer historische documenten te vinden, welke op zijn beurt weer meer Smart Matches™ met andere stambomen oplevert. Bijvoorbeeld wanneer u een Smart Match™ tussen een persoon in uw stamboom en een persoon uit een andere gebruiker zijn stamboom bevestigd, krijgt u de Record Matches welke gevonden zijn voor die persoon ook automatisch geleverd voor uw stamboom.

Verbeteringen onderweg
Er zijn vele spannende sub-functies en verbeteringen die niet in de eerste versie konden worden meegenomen en in de komende door ons worden toegevoegd. Deze bevatten onder meer de mogelijkheid om matches direct op te slaan in de stamboom, matches markeren die nieuwe stamboominformatie opleveren, real-time matches direct vertoond zodra een persoon wordt toegevoegd in de stamboom en de integratie van Record Matching technologie in onze profielpagina’s en Family Tree Builder software.
Gelieve op te merken dat de matches die momenteel worden vertoond in de profielpagina’s en in de Family Tree Builder 6.0 geen Record Matches zijn, maar eenvoudige resultaten uit World Vital Records. Deze zullen worden vervangen door echte Record Matches binnenkort.

Wat kost het?
De nieuwe Record Matchingfunctie is voor iedereen gratis die één of meer stambomen heeft op MyHeritage.
Het bekijken van de matches is gratis in de beknopte versie (sommige informatie zal verborgen zijn), maar het bekijken van de volledige documenten en de gescande afbeeldingen of krantenberichten zullen een data-abonnement vereisen. Dit is hetzelfde abonnement waarmee u documenten kunt bekijken op MyHeritage SuperSearch.
Voor gebruikers die liever geen abonnement kopen, bieden wij ook credits aan waarmee documenten in een kleiner aantal aangeschaft kunnen worden. Credits kunnen gebruikt worden om een aantal interessante matches in te zien, maar als u een groot aantal wilt bekijken, is het voordeliger om een data-abonnement aan te schaffen – bekijk hier nadere informatie over het data-abonnement en de credits.

Wij bieden momenteel data-abonnementen aan tegen 36% korting, waarmee u voor het eerste jaar € 58 betaald in plaats van de normale prijs van € 90. Een data-abonnement biedt een ongelimiteerde toegang tot alle documenten in MyHeritage SuperSearch en alle Record Matches.
Sommige Record Matches afkomstig van partners als Online Familieberichten, zijn altijd gratis en het bekijken ervan vereist geen betaling. Voor het bekijken van de volledige documenten, worden de gebruikers doorverwezen naar de website, welke gratis is.

Record Matches in Actie
Om te demonstreren hoe effectief en interessant Record Matches kunnen zijn volgen hier enkele voorbeelden van de stamboom van de bekende genealogie-expert en schrijver van de Genea-Musings blog, Randy Seaver. Wij willen Randy bedanken voor zijn toestemming om voorbeelden uit zijn stamboom te gebruiken om de technologie te demonstreren. Bijna 4000 Record Matches zijn er gevonden door MyHeritage voor Randy zijn stamboom inclusief honderden krantenberichten, welke meer kleur toevoegd aan zijn familiegeschiedenis. Zoals Randy het mooi verwoordt “hij heeft een hoop werk te doen!” 🙂

Frederick Thomas Blanchard (klik voor vergroting)

Frederick Thomas Blanchard (klik voor vergroting)

Randy wist dat Frederick Thomas Blanchard, zijn achterachterneef gehuwd was met Mary Helen Webster in 1912. Wat Randy nooit eerder had gezien is een 100 jaar oud krantenbericht (zie onder) waarin staat dat Dr. Frederick Blanchard gehuwd is met zijn schoolliefde, zij ontmoette elkaar toen zij beide nog studeerden. Het bericht vermeldt zijn prestaties en geeft aan dat het paar plannen had om in een gezellig ingerichte bungalow hun intrek te nemen.
Net als alle Record Matches is deze match automatisch gevonden.

Record Match: schoolliefde (klik voor een vergroting)

Record Match: schoolliefde (klik voor een vergroting)

Hier zien wij nog een voorbeeld van Randy zijn stamboom. Laura (hieronder) heeft geen kinderen en er is weinig bekend over haar echtgenoot.

Laura May Sterling (klik voor vergroting)

Laura May Sterling (klik voor vergroting)

Met automatische Record Matches, heeft Randy ontdekt dat zij de vrouw is geweest van een burgemeester die omgekomen is in een vliegtuigongeluk! Het bericht vermeldt eveneens dat zij een zoon hadden die rechter was, een feit dat ontbreekt in de stamboom en nu een nieuwe deur opent naar verdere informatie over deze eerder onbekende persoon in de familie.

Record Match: vrouw van een burgemeest die overleden is in een vliegtuigongeluk

Record Match: vrouw van een burgemeest die overleden is in een vliegtuigongeluk

Tot slot is hier een voorbeeld van een onverwachte ontdekking voor de stamboom van de oprichter en CEO van MyHeritage, Gilad Japhet. In de stamboom zien wij zijn familielid Gertrude Sarah Levin, die gehuwd was met Solomon Deitch, maar verder is er weinig over hen bekend.

Solomon Deitch (klik voor een vergroting)

Solomon Deitch (klik voor een vergroting)

The Record Match was een krant van Kansas uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Het bevat een trouwfoto. De bruid is prachtig. Het bijschrift is “Love needed no words” (Liefde had geen woorden nodig). Het blijkt dat de dienst uitgevoerd is in gebarentaal, gezien beiden doof waren… Een ander mooi voorbeeld van hoe Record Matches kleur toevoegt is wat wij weten van de levens van onze voorouders en hun familieleden.

Record Match in krantenbericht (klik voor vergroting)

Record Match in krantenbericht "Liefde heeft geen woorden nodig"

Dit zijn slechts een paar duizend Record Matches welke gevonden zijn voor Randy en Gilad hun stambomen, maar er zijn hondermiljoenen Record Matches die wij reeds voor onze gebruikers hebben gevonden, welke per vandaag beschikbaar zijn op MyHeritage.

Record Matches krijgen
Bent u benieuwd welke Record Matches wij voor u kunnen vinden? Ga nu naar uw familiesite en bekijk welke ontdekkingen er op u wachten. Als u Family Tree Builder gebruikt, zorg dan dat u de laatste versie van uw stamboom publiceert naar uw familiesite op MyHeritage om Record Matches voor u te genereren.
Als u er geen Record Matches voor uw stamboom gevonden is, wees gerust, u heeft alleen maar geduld nodig. Record Matching werkt continu en wij voegen dagelijks nieuwe data toe. Wij zullen de resultaten automatisch aan u leveren, zodra wij deze gevonden hebben en wij zijn speciaal aan de slag om niet-Engelse collecties uit te breiden.

Als u geen lid bent van MyHeritage, dan bent u van harte welkom om u gratis aan te melden op MyHeritage, importeer uw stamboom of maak een nieuwe aan met onze gebruiksvriendelijke middelen en ontvang uw matches binnen 24 uur.

Wij zijn verheugd om u uit te nodigen voor een webinar over Record Matches waarin wij stap-voor-stap door het proces zullen gaan en u uit zullen leggen hoe u de informatie kunt kopieren naar uw stamboom. Bezoek gerust de webinar registratiepagina.

Wij kijken uit naar uw verwachtingen en uw ervaringen met Record Matches. Laat gerust hieronder een bericht achter.

Opmerkingen

Het e-mailadres wordt privé gehouden en wordt niet weergegeven.

 • Bernhard Jan Regter

  september 20, 2012

  Ik ben benieuwd,het klink goed,ik zal het zeker proberen.

 • Roberto Rodrigues

  september 20, 2012

  Ik ben ook erg benieuwd wat het gaat opleveren?!

 • Michel Schuurmans

  september 20, 2012

  Erg benieuwd wat dat zoal zal opleveren!

 • Stroband E.

  september 21, 2012

  Dit lezende wordt het steeds mooier

 • Joliegew

  september 21, 2012

  Jammer dat voor veel betaald moet worden.

 • A. Mosterd

  september 22, 2012

  ’t lijkt goed maar ik zou graag éérst een proefversie zien.
  Ad

 • ANN VAN DEN BROECK

  september 22, 2012

  IK ZOEK JOANNES BAPHIST FAES EN MARIA THERESIA LEONIA
  DRIESSENS TE HOVE

  ZOON IS JOANNES ALPHONSIUS FAES
  WED.VIRGINIA OLBRECHTS EN VAN
  MARIA SIDONIA CESARINA AUDENAERT

 • R.Barreveld

  september 22, 2012

  Als het zo goed werkt als het wordt beschreven, is het fantastisch. De vraag is of ook documenten en kranten in Nederland worden doorzocht.

 • F.J.J. de Gooijer

  september 22, 2012

  Gooise inwoners,

  Gratis inlichtingen over Gooise families via mijn webpagina
  http://gooijer.nl.jouwpagina.nl
  Verzameling van 35 jaar speuren in de Gooise archieven.

  groet
  Frans

 • Rien

  september 23, 2012

  Ik zoek nog steeds naar de geboorte datum en plaats van Agedius-Egedius Dielis van Hoof.

 • Elvira Schnabel

  september 23, 2012

  Ja spijtig voor de betaling zeker over een heel jaar ineens Voor de rest knap werk

 • j van es

  september 23, 2012

  kan het kleine bedrag er maandelijks via incasso opdracht niet betaald worden want in een keer is veel geld voor mensen met een kleine beurs

 • P.H. de Jong

  september 23, 2012

  Ben door Record Matching achter overlijdensdata van familie in UAS te weet gekomen. Wie weet vind ik nog meer families in de USA of Canada.

 • c.m. halewijn.

  september 24, 2012

  dank svp.

 • Denie

  september 24, 2012

  Bedankt voor alle reacties!

  Record Matching kunt u het beste vergelijken met een onderzoeker die alle personen uit stambomen voor u opzoekt in de beschikbare digitale bronnen en de resultaten met u deelt. Sommige bronnen mag hij vrij met u delen, voor de anderen moet hij een x-bedrag.

  Enkele gratis bronnen zijn de Amerikaanse volkstelling van 1940 en de grafsteenfoto’s van Find-A-Grave.

  Voor de overige collecties moet MyHeritage betalen om deze aan te bieden. Deze collecties vallen dan ook onder de betaalde collecties.

  Gezien wij net gestart zijn met SuperSearch (de zoekmachine van MyHeritage), zullen de resultaten die de onderzoeker ‘Record Matching’ vindt alleen maar interessanter worden naar mate wij meer nationale content toevoegen. Hier zijn wij druk mee bezig en zeer enthousiast over.

  groet,
  Denie

 • Denie

  september 24, 2012

  @P.H. de Jong, geweldig! Hier is Record Matching voor gemaakt. Hopelijk kunt u aan meer informatie komen middels Record Matching. Zo, ja dan horen wij het graag.

  groet,
  Denie

 • Anita van Lierop van Lieshout

  september 24, 2012

  Ik ben de dochter van a.c. van lieshout en dochter van a.j.m. van deursen.van lieshout.
  ben al heel lang op zoek naar mijn peettante,ik weet niet meer dat ze naar Amerika is vertrokken!
  Ik zelf ben aml van lierop van lieshout…
  Ik blijf hopen al weet ik dat het een onbegonnen zaak is! maar wie weet heb ik geluk…

 • Anita van Lierop van Lieshout

  september 24, 2012

  Anita van Lierop van Lieshout

 • Tonny

  september 25, 2012

  Waar is mijn reactie gebleven, welke ik schreef n.a.v. van het schrijven van Gêrard?

 • Holke Wierema

  september 25, 2012

  Zijn er ook matches mogelijk met stamboomonderzoek in Oostenrijk? Ik heb al een gezien met iemand uit Duitsland, maar mijn moeders familie komt uit Oostenrijk en dat heeft tot nu toe niets opgeleverd. Wel zie ik veel matsches met Amerika.

  • Denie

   september 25, 2012

   @Holke Wierema, het systeem probeert uw stamboom met alle openbare bronnen op MyHeritage te matchen. Hoe meer content wij toevoegen hoe meer kans er is op een match. Wij proberen voor alle landen meer content toe te voegen, zodat gebruikers meer matches kunnen ontvangen ook voor Oostenrijk. groet, Denie

 • R.BLOM

  oktober 16, 2012

  ik zoek mensen die me wat meer over de fam blom,kranendonk kunnen vertellen?

 • Jean HEBBELINCK

  oktober 31, 2012

  Waar is mijn voorouder Petrus HEBBELINCK geboren? Hij is op
  82 jarige leeftijd gestorven in SCHELDEWINDEKE (B) op 27031817 en was gehwd met Marie Jossene(=Judoca)
  Wie kan mij helpen? Dank bij voorbaat Jean

 • Jean HEBBELINCK

  oktober 31, 2012

  NB De familienaam van Marie Jossene is DE KEYSER

  (echtgenote Petrus HEBBELINCK)

  Verontschuldiging voor deze vergetelheid in voorgaand bericht!
  Groetjes Jean

 • Jean HEBBELINCK

  november 5, 2012

  Waar is mijn voorouder Petrus HEBBELINCK geboren? Hij is op
  82 jarige leeftijd gestorven in SCHELDEWINDEKE (B) op 27031817 en was gehuwd met Marie Jossene((=Judoca) DE KEYSER

  Wie kan mij helpen? Dank bij voorbaat Jean
  jean.hebbelinck@telenet,be

 • Tjitze Rijpkema

  november 26, 2012

  In friesland is het mogelijk, geheel gratis de Leeuwarder courant
  te doorzoeken bijv. door een naam van een persoon (achternaam ) ofwel een plaats aan te geven
  De gegevens zijn er al vanaf 1750

  succes ermee

 • Tjitze Rijpkema

  november 26, 2012

  p.s. zoeken in argief Leeuwarder courant

 • Hans

  maart 2, 2013

  Bij de koninklijke bibliotheek kan je zoeken op naam in alle kranten. De kranten zijn dan in te zien waarbij je veel onbekende gegevens van familieleden kunt vinden. Probeer het maar eens. Ik zelf heb meer dan 600 kranten gevonden waar mijn achternaam in voorkomt.

 • Anneke Hellewegen

  april 15, 2013

  Ik heb geen enkele match met de naam van mijn vader, Antonie Arie Hellewegen, zoon van Rubertus Hellewegen uit Rotterdam. Wie weet meer van deze tak? Dank en groet, Anneke Hellewegen

 • M. Bogaerts

  juni 30, 2013

  Ik zoek eveneens meer informatie overFrancisca Mathilde Spinette, geboren te Moorsel 1887 en gestorven te moorsel

 • wilco

  augustus 3, 2013

  M Bogaerts

  probeer onderstaande link eens

  http://www.genver.nl/be/index.htm

 • anita hoving

  augustus 22, 2013

  ik begrijp niet goed dat het werkt zou graag iets meer van weten i9k ben er wel lid van

  • Denie

   september 24, 2013

   @Anita, als u een mailtje stuurt naar support@myheritage.com krijgt u een persoonlijk advies.

 • W.E.Mulleman

  oktober 22, 2013

  geweldig wat een informatie voor ons onderzoekers.

 • A.W.H. Scharff

  november 1, 2013

  Dank was mijn zus!

 • Nick Posthumus

  december 4, 2013

  Hallo Anneke Hellewegen,
  Ik zoek nazaten van Antonie Arie Hellewegen irt en e.v. J.v.d.H.
  Graag een e-mail op nnpposthumus@hotmail.com.

 • Jeanne de Bruijn

  mei 2, 2014

  Jeanne de Bruijn

  Hallo ik zoek de ouders van mijn oma Carolina Jongeneelis zij is Geboren 13-12-1899 en gehuwd op 23-05-1919 in Rucphen met Fransiscus de Bruijn geboren op 17-12-1895 wie weet wie haar ouders zijn.
  bij voorbaad dank.

 • Harry Vos

  mei 28, 2014

  Ik zoek aanknopingspunten over Mia van Gelder/Wetschrijver/ ??? Geboren 1929
  Dochter van Sieni Wetschrijver die was gehuwd met gehuwd met Jacob van Gelder.
  Mia werd ge-echt of erkend door van Gelder.
  Kent iemand haar verhaal???.

 • P.A.A. Winnubst

  juni 23, 2014

  Interessant

 • pauline

  november 8, 2014

  Louise, s famaly web site. Ik ben een dochter van jouw moeders jongste zus Corry Verhagen – van Iersel. Heb jou moeder maar een keer gezien in de jaren 70. Wat een geweldige vrouw was ze. Neem je contact op? Woh ik heb een nicht erbij.

 • Ellen Witter

  november 28, 2014

  Is het mogelijk om een wijziging aan te brengen? Zo ja, hoe werkt dat dan?

  • MyHeritage NL

   december 1, 2014

   @Ellen, een match tussen een historische collectie en uw stamboom kunt u goedkeuren of weigeren. Als u deze goedkeurt dan kunt u de informatie opslaan en overnemen. Tijdens dit proces kunt u de gegevens aanpassen en opslaan.

 • H.G.I. Prins zoon van jochum petrus prins

  februari 25, 2015

  ik ben nog maar net bezig maar ik zoek voorouders van Albertus prins geb. 28031861 gehuwd met Veronica van der Werf geb.27091861

 • H.C. van Wermeskerken

  maart 12, 2015

  Ik vind het onbehoorlijk dat jullie mijn gegevens , zelf ingebracht, gebruiken en als jullie willen dat ik gegevens vergelijk ik er voor moet betalen. Personen die gegevens inbrengen zouden GRATIS toegang moeten krijgen om gegevens te vergelijken!!!!

 • Ron van Swelm

  maart 21, 2015

  Ron van Swelm

  Alle informatie over de familie van Swelm welkom in de hoop uit te vinden of de familie uit Schwelm komt, immers de vroegste vermelding is Hendrick jongeman van Schwelms.

 • Adrianus Bogers

  maart 22, 2015

  Ben benieuwt.Misschien interessant voor meerderen

 • Han Hoekstra

  maart 25, 2015

  Is er iemand bekend met de achternaam Uiterwerf….,vader kleinzoon leeft nog,geen contact mee, Grootouders overleden in Suriname.
  Ik ben benieuwd

 • Jacob Leo (Sjaak) Sijstermans

  april 1, 2015

  Dit lijkt mij een goede zet om op verder te borduren en waarmee je meer gegeven kunt ontdekken. Eerst even inwerken!

  Dank je Sjaak oet Kunder

 • Marc Depuydt

  juli 25, 2015

  Aan Jacob Leo Sijstermans : wat wil jij nu zeggen met Sjaak oet Kunder? Ik ben een Vlaming en met de Nederlandse dialecten ben ik niet vertrouwd.

 • Christina van Eijsden

  september 30, 2015

  Ik vind het er allemaal geweldig uitzien en hoop ook dat ik er wat voordeel uit kan halen om eenvoudig meer van de familie zoektocht te vinden!

  Met dank, Christina

 • a.j.dagelet

  december 25, 2015

  ikzoek de ouders van frans(franciscus,francici) dagelet geboren omstreeks 1600 en overleden op 23-12-1665 te tessenderlo ,hij was getrouwd met catharina bastiaens, wie kan mij hiermee helpen,ikzelf heb een vermoeden dat zijn ouders afkomstig uit frankrijk

 • Denise Bettsteller

  februari 7, 2016

  Ik zoek familie van mijn moeder Eleonore Bettsteller geboren in Marburg in 1915 toen Oostenrijk..ben op zoek naar haar vader en moeders kant ..ik weet dat ze na de 1e wereldoorlog naar Wenen zijn verhuisd.Wie kan mij helpen?

 • Huub Dohmen

  maart 17, 2016

  Ik zoek van mijn Moeder Anne-Elise Hubertine Degeulle en en mijn vader Nicolaas Jozef Dohmen Foto,s van mijn opa’s en oma’s en Overgrootouders

  • MyHeritageNL

   maart 18, 2016

   Beste heer Dohmen, wij raden u aan onze zoekmachine SuperSearch te raadplegen via http://www.myheritage.nl/research. Deze zoekmachine bevat meer dan 6 miljard gegevens uit de hele wereld van o.a. geboorten en overlijden en nog veel meer. Onze inmiddels vernieuwde en nog slimmere Record Detective II™ helpt u door automatisch vondsten voor u te doen! Wellicht biedt dit aanknopingspunten. Mocht u vragen hebben of assistentie wensen, kunt u altijd contact opnemen via support@myheritage.com of via gratis telnr 0800-2400013. Zij helpen u graag verder. Vriendelijke groet en prettig weekend gewenst!