Nieuwe Samenwerking met FamilySearch voegt miljarden records toe aan MyHeritage!

Nieuwe Samenwerking met FamilySearch voegt miljarden records toe aan MyHeritage!

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat MyHeritage een strategische samenwerking is aangegaan met de toonaangevende genealogieorganisatie FamilySearch, waarmee miljarden wereldwijde historische records en stamboomprofielen toegevoegd worden aan MyHeritage.

Dit is een “historisch moment”in de genealogiebranche en erg spannend nieuws liefhebbers van familiegeschiedenis wereldwijd.

Historische gegevens zijn de ruggengraat van familiegeschiedenisonderzoek en vitaal voor het leggen van verwantschappen en het onthullen van nieuwe informatie over voorouders. Stamboomprofielen zijn behulpzaam bij het vinden van verwanten en maken gebruik van de collectieve kennis van miljoenen andere gebruikers.

In de komende maanden, zullen wij meer dan 2 miljard records van FamilySearch’s wereldwijde historische collecties en profielen van haar online stamboom toevoegen aan SuperSearch, de zoekmachine voor historische gegevens van MyHeritage.

De records overbruggen honderden jaren en bevatten essentiële documenten zoals volkstellingen, geboorte-, huwelijks-, en overlijdensgegevens en honderden andere collecties van tientallen landen. De stamboomprofielen omvatten alle profielen in de collectieve stamboom op FamilySearch, met uitzondering van die van levende personen, en elke update of toevoeging die er in deze stamboom gemaakt zal worden.

Onze matchingtechnologieën zullen beschikbaar worden gesteld voor deze nieuwe records, dus MyHeritage gebruikers zullen Smart Matches™ en Record Matches ontvangen zodra er een match is met hun stambomen. Dit zal significante nieuwe kansen creëren voor gebruikers van MyHeritage om hun stambomen en familiegeschiedenis te verrijken.

De toevoeging van deze enorme waardevolle schat aan wereldwijde content aan MyHeritage is een belangrijke stap in de richting van het behalen van onze missie, om families waar dan ook ter wereld te helpen bij het online verkennen en delen van hun familie-erfgoed.

Hieronder staan een aantal vragen en antwoorden over de partnership. Voor meer informatie gelieve het volledige persbericht te lezen.

V: Wat zal FamilySearch MyHeritage bieden?
A: FamilySearch zal een enorm aantal internationale records en stamboomprofielen met MyHeritage delen die erg belangrijk zijn in het onderzoeken van familiegeschiedenis. Deze omvatten alle profielen van overleden personen uit de FamilySearch stamboom (ca. 1 miljard profielen), en een grote aantal historische records (ca. 1,2 miljard aanvullende records).

V: Welke collecties worden er toegevoegd worden op de site van MyHeritage en van welke landen?
A: De historische gegevens komen van honderden collecties uit tientallen landen van over de hele wereld. Deze omvatten essentiële documenten zoals geboorte-, doop-,huwelijks- en overlijdensgegevens. De records komen vanuit heel Europa en Latijns Amerika, zowel de Verenigde Staten als Canada, Azië en andere regio’s.

V: Hoe lang zal het duren om de internationale gegevens en stamboomprofielen toe te voegen?
A: De collecties zullen aan SuperSearch in de komende maanden worden toegevoegd.

V: Zullen Smart Matches en Record Matches worden toegepast op deze nieuwe records?
A: Ja. Gebruikers van MyHeritage zullen Smart Matches en Record Matches ontvangen voor deze records, en de nieuwe informatie direct in hun stamboom kunnen opslaan. Onze Record Detective technologie zal een groot aantal van deze records kunnen doorverwijzen naar andere relevante records, waarmee een enkele ontdekking kan leiden naar meer.

V: Zal de content gratis te raadplegen zijn?
A: Sommige collecties zullen gratis beschikbaar gemaakt worden. Om de overige collecties te bekijken zal een bestaand MyHeritage data-abonnement nodig zijn. Een data-abonnement verschaft onbeperkte toegang tot alle Record Matches en alle historische gegevens en stamboomprofielen op MyHeritage , waaronder kranten en volkstellingen, geboorte, huwelijks- en overlijdensgegevens.

V: Wat zal MyHeritage FamilySearch bieden?
A: MyHeritage zal FamilySearch toegang geven tot haar Smart Matching en Record Matching technologieën, zodat FamilySearch gebruikers matches kunnen krijgen in de FamilySearch website, in het bijzonder de matches met de historische gegevens van FamilySearch.

V: Zal MyHeritage stambomen die haar gebruikers hebben toegevoegd op de website van MyHeritage aan FamilySearch geven?
A: Nee. Content welke geüpload is door MyHeritage gebruikers zal uitsluitend op MyHeritage blijven en deze content wordt nooit verhuurd, gedeeld, verkocht of aan derden gegeven.

V: Wat als ik een stamboom heb op MyHeritage en die niet gematcht wil hebben met FamilySearch?
A: Ga naar de “Mijn Privacy” pagina op MyHeritage, klik daarvoor op uw account in de rechterbovenhoek van de site. Selecteer dan “Inhoud” en vink het hokje “Smart Matching toestaan met andere MyHeritage websites en partners” uit.

V: Wat betekent dit voor de familiegeschiedenisgemeenschap?
A: Miljoenen mensen wereldwijd, die MyHeritage en of FamilySearch gebruiken, zullen nu grotere kansen kunnen benutten in het ontdekken van hun familiegeschiedenis. MyHeritage gebruikers zullen profiteren van de door FamilySearch gedigitaliseerde historische gegevens, en FamilySearch gebruikers zullen profiteren van de krachtige technologieën gemaakt door MyHeritage.

Opmerkingen

Het e-mailadres wordt privé gehouden en wordt niet weergegeven.

 • Straver

  oktober 15, 2013

  Bedankt

  • Denie

   oktober 15, 2013

   graag gedaan

 • SMEETS Stephanie

  oktober 19, 2013

  HOE MEER ZIELEN HOE MEER VREUGDE !

 • Henk Linskens

  oktober 21, 2013

  Goed plan.

 • Michael Van Varenberg

  oktober 22, 2013

  meer records en smart matches kunnen nooit kwaad, zo kan men vele genealogische problemen oplossen me dunkt

 • Bas Schelling

  november 5, 2013

  Het wordt allemaal steeds professioneler en dat is een goede zaak!

 • Arie Janszen

  november 5, 2013

  Ik ben erg blij, dat gegevens van onze familiesite op My Heritage door veel mensen al gebruikt wordt. Diverse keren heb ik kunnen constateren, dat diverse mensen de data, welke ik in onze familiesite heb geplaatst, hebben overgenomen. Op deze manier heb ik al diverse contacten opgebouwd met familie in o.a. Duitsland, maar ook Amerika. Deze mensen hebben mij bedankt voor mijn inspanningen. Ik wens My Heritage verder nog veel succes!

  • Denie

   november 5, 2013

   @Arie Janszen, bedankt voor uw bericht! Heel veel succes met uw onderzoek en hulp aan anderen.

 • Marion Koring

  november 5, 2013

  Prima, lijkt me

 • W.H.Stijns

  november 5, 2013

  Wij zijn onverzadigbaar

 • Jeanne Derks

  november 5, 2013

  Heel erg mooi. Zelf gebruik ik family search al jaren. Hopelijk maakt de samenwerking het gemakkelijker met de zoektocht naar familie.

 • Oris Elisabeth

  november 5, 2013

  Super tof

 • kurt Todtenhaupt

  november 5, 2013

  Geweldig…. kom ik misschien erachter hoe de naam TODTENHAUPT is ontstaan

 • Ternest Godelieve

  november 5, 2013

  we kijken er naar uit, kan alleen maar boeiend zijn !

  Dank

 • celis

  november 5, 2013

  formidabel!dank u!!

 • Miranda Mollers

  november 6, 2013

  Kijk er naar uit

 • Johan Luijmes

  november 6, 2013

  goede oplossing, bedankt

 • Vande Vyvere Freddy

  november 6, 2013

  Hopelijks kom ik meer te weten over mijn persoonlijke familienaam
  (Vande Vyvere – Vandevijvere) want tot nu toe krijg ik daar niets over !!!!! Ik kijk er alvast naar uit.