Bekendmaking Winnaars December Prijsvraag

Bekendmaking Winnaars December Prijsvraag

Afgelopen maand hebben wij tijdens de feestdagen een prijsvraag gehouden. Wij hebben vele antwoorden mogen ontvangen op de vraag, “In het gratis genealogieprogramma Family Tree Builder kan men…”.

Het goede antwoord is A.
Family Tree Builder is ons genealogieprogramma, welke gratis te downloaden is vanaf www.myheritage.nl/family-tree-builder. Met deze software kunt u uw stamboom beheren en eventueel publiceren naar een eigen familiesite op MyHeritage en synchroniseren met de gratis stamboomapplicatie voor iOS en Android apparaten, zoals een iPad, iPhone of tablet.

Met de Family Tree Builder kunt een onbeperkt aantal personen in uw stamboom kwijt. Dit in tegenstelling tot een stamboom op de familiesite die online staat. Hierbij heeft u webruimte nodig. MyHeritage geeft iedere gebruiker een gratis familiesite met ruimte voor een stamboom tot 250 personen en opslagruimte voor ongeveer 500 documenten, scans, foto’s (500 MB).

Wij feliciteren onderstaande winnaars met hun prijs!
U ontvangt een persoonlijk emailbericht.

1x Data-abonnement >> Fred Janssen
1x PremiumPlus abonnement >> Etienne Winnubst
1x Databundel (PremiumPlus + Data-abonnement) >> Wilma Muller

Opmerkingen

Het e-mailadres wordt privé gehouden en wordt niet weergegeven.

  • Fred Janssen

    januari 7, 2014

    Dat is mooi! Dank!