Een aanzoek om nooit te vergeten

Reacties

Weet u hoe het aanzoek bij uw grootouders is verlopen? En hoe zit het met uw ouders? Veel mensen weten niet hoe hun voorouders elkaar ten huwelijk hebben gevraagd. Als er in het familieverleden wel memorabele huwelijksaanzoeken hebben plaatsgevonden, zijn dit prachtige verhalen om te achterhalen en generaties lang in de familie door te vertellen.

Tijdens de Olympische Spelen in Rio speelde zich een verhaal af dat nog vele malen zal worden doorverteld. De Chinese olympische schoonspringster He Zi stond zondag in Rio op het podium, nadat ze in de vrouwenfinale een zilveren medaille op de driemeterplank had gewonnen. Ze juichte en was uiteraard dolblij, maar werd vooral verrast door een geheel andere gebeurtenis die volgde.

Bron: www.news.cn


Haar teamgenoot, schoonspringer Qin Kai, ging voor het erepodium op één knie en vroeg haar onder het oog van miljarden televisiekijkers ten huwelijk. Qin Kai reikte He Zi een klein doosje van rood fluweel aan. Ze was duidelijk overweldigd door emotie en moest de tranen uit haar ogen vegen. Dit huwelijksaanzoek na zes jaar als paar te hebben geleefd, lijkt een perfect romantisch gebaar.

Dit herinnert aan andere zeer bijzondere aanzoeken. Isaac Lamb, een acteur uit Portland in Oregon, verraste zijn vriendin Amy Frankel met een minutieus uitgewerkte dans op een nummer van Bruno Mars. Hij liet zich begeleiden door 60 vrienden en familieleden. In 2011 lokte Matt Still uit Locust Grove in Georgia zijn vriendin Ginny naar de bioscoop. Daar werd vóór de hoofdfilm een neptrailer vertoond waarin Matt de vader van Ginny om diens zegen vroeg, alvorens zich naar de bioscoop te spoeden en haar om haar hand te vragen.

Wat is het meest memorabele huwelijksaanzoek bij u in de familie?

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd