Win een DNA-test voor Moederdag! #momsdna

Win een DNA-test voor Moederdag! #momsdna

Door Esther Shuman, Community Manager voor USA en Canada

We hebben allemaal ongeveer de helft van ons DNA van onze moeders ontvangen en de andere helft van onze vaders. Het is dus geen verrassing dat we allemaal wel bepaalde karakter- en gelaatstrekken met onze moeders overeenkomstig hebben.

In mijn jeugd had ik veel bewondering voor het optimisme van mijn moeder. Wat er ook gebeurde in haar leven, voor haar was het glas altijd half vol. Ze stond het zichzelf eenvoudigweg niet toe om te piekeren over dingen die verkeerd zouden kunnen gaan. Het grappige was dat de zaken meestal precies zo uitpakten als ze het zich had voorgesteld. Ik vind het een plezierige gedachte dat ze haar zonnige kijk op het leven aan mij heeft doorgegeven en ik hoop dat ik haar instelling op mijn beurt weer aan mijn eigen kinderen zal doorgeven.

Nu Moederdag weer voor de deur staat, willen we graag weten welke goede eigenschappen u van uw moeder hebt overgeërfd. Stiptheid, wijze levenslessen, noem maar op. We dragen allemaal het DNA van onze moeders in ons. Eén van de inzendingen zal worden beloond met een MyHeritage DNA-kit, een mooie kans om uw reis door de familiegeschiedenis voort te zetten.

De wedstrijd is van start gegaan met een bijeenkomst van MyHeritage-medewerkers. We vroegen hen naar de dierbaarste karaktereigenschappen die ze van hun moeders hebben ontvangen. Bekijk de video met hun antwoorden hier:

Interesse om een MyHeritage DNA-kit te winnen? Deel in de reacties hieronder een karaktereigenschap die u van uw moeder hebt doorgekregen en gebruik de hashtag #momsdna. Uit de leukste inzendingen zullen we een winnaar kiezen.

We kijken ernaar uit om uw reacties te lezen! Hoe gaat u Moederdag vieren?

Opmerkingen

Het e-mailadres wordt privé gehouden en wordt niet weergegeven.

  • Marja vd Breevaart-v Nierop

    mei 12, 2017

    #momsdna: leergierigheid 😉

  • Elisabeth Versluis

    juli 14, 2017

    hashtag #momsdna: Wat Mamsie en ik beiden hebben is dat we met glanzende ogen iets nieuws in de wereld kunnen ontdekken dat er altijd al was maar nog nooit gezien was. Komt dat goed uit nu we middels MyHeritage begrijpen waarom ons hart gaat huppelen als we op de ferry naar Engeland zitten en we ons ‘net als thuis’ in elke B&B voelen daar :-))