Internationale voetballegendes ontdekken hun roots

Reacties

In de aanloop naar het grote evenement deze zomer heeft MyHeritage acht internationale voetballegendes geholpen bij het ontdekken van hun wortels. We onthulden op basis van hun DNA-resultaten hun herkomst en hielpen hen om meer te weten te komen over hun familiegeschiedenis, om te zien of er afgezien van nationale wedijver misschien meer is dat ons bindt dan dat ons scheidt.

Vertegenwoordigers van de grootste nationale elftallen van de hele wereld kwamen in Londen bijeen om van gedachten te wisselen over hun erfgoed, hun carrières en hoe belangrijk het voor hen was om in het nationale team te spelen. We verwelkomden Gilberto Silva (Brazilië), John Barnes (Engeland), Lothar Matthäus (Duitsland), Clarence Seedorf (Nederland), Hernán Crespo (Argentinië), Robert Pirès (Frankrijk), Gianluca Zambrotta (Italië) en Luis García (Spanje).

Het gesprek nam een persoonlijkere wending toen de spelers de resultaten van hun MyHeritage DNA-test ontvingen. We onthulden aan alle spelers hun etniciteitsresultaten en informatie over hun DNA-matches en familiegeschiedenis, ondersteund door historische documenten en foto’s van hun voorouders.

Bekijk een sneak peek van hun gesprekken, onder leiding van de beroemde sportpresentatrice Kelly Cates.

Meer over de spelers, hun verrassende herkomstgegevens en de ongelooflijke ontdekkingen over hun familiegeschiedenis vindt u op de speciale website Football DNA die we voor dit project hebben gelanceerd. U kunt daar de volledige documentaire bekijken, evenals opnames achter de schermen en individuele video’s van alle spelers.

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd