MyHeritage opent Europees distributiecentrum voor DNA kits

Reacties

We zijn blij om aan te kondigen dat we een nieuw distributiecentrum in Tilburg hebben geopend, in lijn met de grote vraag naar MyHeritage DNA kits in Europa.

MyHeritage DNA wordt aangeboden in meer talen dan welke andere DNA dienst dan ook — en wordt verkocht in bijna elk land ter wereld. Iedereen die enthousiast is over familiegeschiedenis, kent MyHeritage nu als prominente DNA dienst in Europa en als de beste keuze voor Europese DNA matching, die het gebruikers mogelijk maakt om verwanten in Europa te vinden door middel van gedeeld DNA. Het is de ideale DNA test service voor mensen die hun verwanten in Europa willen vinden, en voor mensen in de Verenigde Staten en de rest van de wereld wiens voorouders uit Europa afkomstig zijn. Als marktleider in Europa blijft de vraag naar MyHeritage DNA test kits in de regio snel groeien. We hebben een groei van 450% gezien in de verkoop van DNA kits in Europa in de eerste vijf maanden van 2018.

Blaine Bettinger, de oprichter van de populaire Genetic Genealogy Tips & Techniques groep op Facebook zegt:

‘De focus van MyHeritage op Europa resulteert in één van de beste Europese matches. Dit maakt het mogelijk voor mensen in Europa, en mensen met een Europese herkomst om waardevolle nieuwe informatie te vinden. Ik heb matches op MyHeritage die ik nergens anders kreeg.’

Tot op heden werden DNA kits die werden besteld door Europese klanten, verwerkt door het distributiecentrum van MyHeritage in de Verenigde Staten. Dankzij de opening van het nieuwe distributiecentrum worden deze kits nu direct vanuit Europa verzonden, resulterend in kortere doorloop- en levertijden. Levertijd in Europa via standaard verzending neemt nu minder dan een week in beslag en in sommige gevallen zelfs minder (bijvoorbeeld 2 dagen voor levering in Nederland en België, 3 tot 5 dagen naar Duitsland en Denemarken). Spoedverzending is ook een optie, met levering op de volgende dag voor bestellingen die zijn gedaan voor 13.00 uur en 2 dagen levertijd voor overige bestellingen.

Verzendkosten naar Europa zijn nu veel lager voor onze klanten dan voorheen.

Het nieuwe distributiecentrum bedient de meeste Europese landen, behalve Polen, waar geen MyHeritage DNA kits worden verkocht, en niet-EU landen Noorwegen en Zwitserland, die nog steeds worden bediend vanuit het MyHeritage distributiecentrum in de Verenigde Staten. In de toekomst zal het nieuwe distributiecentrum ook de DNA samples verzamelen die zijn teruggestuurd door Europese klanten, en deze verder verzenden naar het  MyHeritage DNA lab in de Verenigde Staten.

De opening van ons nieuwe Europese distributiecentrum is de meest recente activiteit in onze voortdurende inspanning om tegemoet te komen aan de groeiende, wereldwijde vraag en om uw DNA kits sneller bij u te bezorgen, zodat u uw resultaten eerder ontvangt.

Om uw eigen DNA kit te bestellen of DNA kit voor uw familieleden, ga naar www.myheritage.nl/dna

Veel plezier!

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd