MyHeritage wordt presentatiepartner van Eurovisiesongfestival 2019

MyHeritage wordt presentatiepartner van Eurovisiesongfestival 2019

We zijn blij om mooi nieuws te kunnen delen! Vandaag heeft de European Broadcasting Union (EBU) bekendgemaakt dat MyHeritage de presentatiepartner wordt voor het Eurovisiesongfestival 2019! Als hoofdsponsor van het komende songfestival zijn aan MyHeritage uitgebreide wereldwijde samenwerking en evenementsrechten, mediarechten en digitale rechten verleend.

Het Eurovisiesongfestival is een beroemde internationale zangcompetitie, die al sinds de jaren vijftig jaarlijks wordt gehouden en waar voornamelijk landen aan meedoen die lid zijn van de European Broadcasting Union. Het is ’s werelds grootste evenement voor livemuziek. De live-uitzendingen op tv zijn in de afgelopen drie jaar door ongeveer 200 miljoen mensen bekeken. Het festival wordt steeds georganiseerd door de winnaar van het voorgaande jaar. Israël was de winnaar in 2018, dus dit jaar wordt het songfestival in Tel Aviv gehouden.

Dit partnerschap met het Eurovisiesongfestival is tot stand gekomen kort nadat MyHeritage de populairste Europese dienst voor familiegeschiedenis en DNA is geworden, na een groeiende interesse in DNA-tests om familieleden en etnische herkomst te ontdekken.

MyHeritage zal nauw met de EBU samenwerken om het hele jaar door inhoud te creëren die gericht is op het rijke erfgoed van het Eurovisiesongfestival. Daarbij zullen de relaties worden onthuld tussen winnaars, deelnemers en fans van de show.

Jon Ola Sand, de uitvoerend supervisor van het Eurovisiesongfestival namens de EBU zegt:

“Het doet ons veel genoegen dat MyHeritage meedoet als presentatiepartner van het Eurovisiesongfestival 2019. Dit nieuwe partnerschap past perfect en onderstreept onze kernwaarden van diversiteit en inclusie, door verschillende landen en nationaliteiten samen te brengen in een geest van ontdekking en creativiteit.”

Aviram Levi, Chief Marketing Officer van MyHeritage, voegt daaraan toe:

“We delen de waarden van het Eurovisiesongfestival, als een van de grootste evenementen ter wereld waar culturele diversiteit en creativiteit worden gevierd. Door mensen te helpen om de band met hun familie te versterken en een verbinding te maken met hun familiegeschiedenis en culturen van herkomst, beseffen ze dat we allemaal uniek zijn, maar ook dat we meer op elkaar lijken en met elkaar verbonden zijn dan we denken.”

De halve finales van het Eurovisiesongfestival zullen op 14 en 16 mei 2019 plaatsvinden en de grote finale zal op 18 mei worden gehouden in het EXPO International Convention Center in Tel Aviv, Israël. De shows zullen een coproductie zijn van de Israëlische publieke omroep KAN en de EBU.

Opmerkingen

Het e-mailadres wordt privé gehouden en wordt niet weergegeven.

  • Erwin Van der Does

    oktober 10, 2018

    Kol hakavod! Dat het een geslaagd evenement mag worden.

  • Jos Lumens

    oktober 10, 2018

    Een voortreffelijke combinatie van woord en muziek; ze zijn voor elkaar geboren; ze zullen vanuit hun wezen blijven bestaan.