Gratis huwelijksgegevens ter ere van Valentijnsdag!

Gratis huwelijksgegevens ter ere van Valentijnsdag!

Kent u de liefdesverhalen van uw voorouders? Hoe hebben uw overgrootouders elkaar ontmoet en waar leerden ze elkaar kennen? Om Valentijnsdag te vieren, geven we u in de periode 10-22 februari gratis toegang tot gegevens die over de liefde gaan, in onze enorme database met historische gegevens. Er is geen data-abonnement voor nodig, dus u kunt alle staten van de USA doorzoeken, evenals alle Europese en wereldwijde collecties met huwelijksgegevens van uw voorouders!

Doorzoek de gratis huwelijksgegevens in SuperSearch™

Huwelijksgegevens zijn zeer belangrijk voor genealogisch onderzoek, omdat deze niet alleen informatie over de bruid en bruidegom verschaffen, en hun woonplaats op het moment van het huwelijk. Tevens bevatten de gegevens vaak geboortedata, geboorteplaatsen, beroep en religieuze overtuiging. Vaak bevat een huwelijksakte ook informatie over de ouders van de bruid en bruidegom, inclusief hun namen en geboorteplaatsen. Elke staat en elk land heeft eigen voorwaarden over welke informatie opgenomen dient te worden, dus de gegevens kunnen verschillende soorten informatie bevatten.

Daarnaast: vergeet niet uw inzending te sturen voor onze Valentijnsdag competitie! Stuur een liefdesbrief van uw voorouders naar E: stories@myheritage.com en maak kans op een MyHeritage DNA kit!

♥ ♥ Een gelukkige Valentijnsdag gewenst! ♥ ♥

Opmerkingen

Het e-mailadres wordt privé gehouden en wordt niet weergegeven.

 • lambertus van gorp

  februari 19, 2019

  goedzo

 • keurentjes

  februari 20, 2019

  zoeken naar oosterling)H’

 • Maria Pröpper

  februari 21, 2019

  zoek mijn grootouders in Maastricht

  Opa was henry Herman Laurens in 1871 geboren in Maastricht