Aankondiging: de Eurovision Lookalike App

Aankondiging: de Eurovision Lookalike App

Heeft iemand u wel eens verteld dat u op een beroemdheid lijkt? U hebt nu de kans om te ontdekken op wie … in echte Songfestivalstijl! Open onze nieuwe Eurovision Lookalike App en ontdek op welke Songfestivalster u het meeste lijkt!

Upload nu uw foto en ontdek uw #EurovisionLookalike!

Als sponsorpartner van het Eurovisiesongfestival 2019 delen we graag wat Songfestivalvoorpret met u, in de aanloop naar de finales van 2019, die nu over minder dan twee maanden zullen plaatsvinden. Er gaat niets boven het hebben van een band met een Songfestivallegende en u hebt nu de gelegenheid om die band nog sterker te voelen.

Het Eurovisiesongfestival heeft al heel wat getalenteerde zangers en zangeressen ontvangen met gedenkwaardige persoonlijkheden en hun eigen stijl. U zult ongetwijfeld een sterke gelijkenis met iemand onder hen vinden. Misschien lijkt u op een Songfestivalwinnaar, misschien is er een gelijkenis in stijl of misschien hebt u zelfs een vergelijkbare zangstem! Goth, glam, blootsvoets romantisch of in robotdracht – iedereen heeft op het Eurovisiesongfestival wel een dubbelganger.

Dit zijn enkele van onze favoriete lookalikes:

Deel uw Songfestivaldubbelganger met de hashtag #EurovisionLookalike met al uw familie en vrienden in de social media!

Ontdek nu uw Eurovision lookalike!