Toespraak Gilad Japhet tijdens RootsTech 2019

Toespraak Gilad Japhet tijdens RootsTech 2019

We zijn niet lang geleden teruggekeerd van RootsTech 2019. MyHeritage baarde daar veel opzien door iedere dag van de conferentie met een belangrijke aankondiging te komen.

Op vrijdag 1 maart sprak Gilad Japhet, de oprichter en CEO van MyHeritage, het publiek toe tijdens de door MyHeritage gesponsorde lunch. Hij sprak er over interessante nieuwe aankondigingen en over de nieuwe functies en innovaties die MyHeritage recent heeft uitgebracht, waaronder de functies Theory of Family Relativity™ en AutoClusters. Maar hij is vooraleerst genealoog, dus hij vertelde ook over een spannende ontdekking die hij tijdens zijn onderzoek naar zijn persoonlijke familiegeschiedenis had gedaan.

Bekijk de volledige video hier:

Veel plezier!
Het MyHeritage Team