Nieuwe update voor de mobiele app van MyHeritage

Reacties

De mobiele app van MyHeritage maakt het gemakkelijker dan ooit om onderweg uw familiegeschiedenis te ontdekken en te delen. Als u nog geen mobiele app van MyHeritage hebt, dan kunt u deze hier downloaden. De app is beschikbaar voor iOS en Android, voor zowel smartphones als tablets.

De MyHeritage-app is onlangs uitgebreid met verschillende nieuwe functies om u te helpen uw onderzoek naar familiegeschiedenis te verbeteren. Tot de nieuwe functies behoren onder meer familie tijdlijnen, de mogelijkheid om stambomen te bekijken waarin u bent gematcht, de mogelijkheid om te kiezen welke informatie u uit Smart Matches™ wilt halen en een verbeterde pagina Onderzoek.

Guy Tsype van MyHeritage was onlangs te gast bij Legacy Family Tree Webinars. Guy is de productmanager die verantwoordelijk is voor de mobiele app van MyHeritage. Hij gaf tijdens een webinar een gedetailleerde beschrijving van alle nieuwe functies:

Familie Tijdlijnen

Beleef uw familieverhaal op een speciale manier met behulp van de familietijdlijnen. U kunt een tijdlijn openen vanuit elk profiel in de stamboom. Klik daarvoor op het klokpictogram rechtsboven. U kunt vervolgens door de tijdlijn van het familielid swipen. Het is een leuke manier om familieleden en hun levensloop te bekijken en te belichten.

Des te meer gebeurtenissen en feiten met datums u aan uw familie in uw stamboom toevoegt, des te rijker zal de stamboom worden. De functie Familie tijdlijnen is momenteel alleen beschikbaar voor smartphones (nog niet op iPads en tablets).

Informatie uit Smart Matches halen

Net als op de MyHeritage-website, kunt u nu, na het bekijken en bevestigen van een match, kiezen welke nuttige informatie u vanuit de match in uw stamboom wilt opnemen, in plaats van alles te kopiëren. Naar deze functie was veel vraag, omdat ervaren genealogen er vaak de voorkeur aan geven om de informatie handmatig uit matches over te nemen.

Onderzoek

We hebben de zoekpagina’s in de mobiele app volledig vernieuwd om u te helpen bij het onderzoek in de miljarden historische gegevens.

Standaard wordt uw zoekopdracht uitgevoerd in alle records van SuperSearch. Schakel “Geavanceerd zoeken” in om uw zoekopdracht verder te verfijnen.

U kunt op het tabblad “Per collectie” tikken om door onze collecties te bladeren of te zoeken naar een specifieke gegevenscollectie. Als u een collectie selecteert, kunt u naar records in die specifieke collectie zoeken.

Andere stambomen bekijken

Bij het beoordelen van een match hebben we de mogelijkheid toegevoegd om de stamboom te bekijken waarmee u bent gematcht, zodat u de twee stambomen gemakkelijk kunt vergelijken en de nieuwe informatie kunt beoordelen. U opent deze functie via Smart Matches™ of DNA-matches.

Foto’s delen

Tot nu toe kon u alleen via de MyHeritage-app foto’s aan uw familiesite toevoegen. We hebben de mogelijkheid toegevoegd om foto’s naar MyHeritage te uploaden vanuit een aantal populaire apps voor het delen en bewerken van foto’s. Tik daarvoor op een foto en vervolgens op het pictogram Delen om de MyHeritage-app te selecteren. De MyHeritage-widget verschijnt en u hebt de mogelijkheid om een titel aan de foto of foto’s toe te voegen. Vervolgens kunt u de foto(’s) uploaden naar een persoon in de stamboom of naar een specifiek fotoalbum.

Met de MyHeritage-app, mist u nooit een interessante ontdekking. Download de app nu en gebruik hem vandaag nog. We hebben nog veel meer nieuwe functies in de planning voor aanstaande releases, dus blijf op de hoogte!

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd