Win kaarten voor MyHeritage LIVE plus een overnachting in de legendarische suite 702 van het Hilton Hotel

Win kaarten voor MyHeritage LIVE plus een overnachting in de legendarische suite 702 van het Hilton Hotel

We maken ons langzaam op voor MyHeritage LIVE. Onze tweede jaarlijkse gebruikersconferentie vindt van 6 tot en met 8 september 2019 in Amsterdam plaats en dat is al binnen 3 maanden. Beleef samen met honderden genealogieliefhebbers van over de hele wereld een weekend vol verhelderende lezingen over genealogie en DNA-tests en volg onze workshops.

Meld u vandaag al aan om uw plekje veilig te stellen

Amsterdam is een stad met een rijke geschiedenis. Het in de dertiende eeuw gestichte vissersdorp groeide in de Middeleeuwen snel uit tot een handelscentrum. Amsterdam telt momenteel meer dan 800.000 inwoners, vele interessante museums voor liefhebbers van kunst en geschiedenis en het Stadsarchief Amsterdam, het grootste stadsarchief ter wereld.

De conferentie vindt dit jaar plaats in het Hilton Hotel in Amsterdam, het hotel waar John Lennon en Yoko Ono in 1969 een “Bed-In for Peace” organiseerden.

We bieden één gelukkige winnaar de kans om 2 gratis kaarten voor MyHeritage LIVE te winnen, plus een overnachting tijdens de conferentie in dezelfde hotelkamer waar John Lennon en Yoko Ono in 1969 verbleven.

In maart 1969 reed een witte Rolls Royce voor bij het Hilton Amsterdam en kwamen John Lennon en Yoko Ono tevoorschijn. Ze boekten suite 702 en verwijderden al het meubilair uit de kamer, met uitzondering van het bed. Zo startten ze hun beroemde “Bed-In for Peace”. Dit jaar was het 50 jaar geleden dat ze deze protestactie een week lang uitvoerden.

Neem deel aan onze prijsvraag en maak kans om één van de meestbesproken momenten van de twintigste eeuw opnieuw te beleven. Het enige wat u hoeft te doen is ons vertellen welk historisch aspect van Amsterdam u het liefst wilt onderzoeken tijdens uw bezoek aan MyHeritage LIVE 2019. Waar verheugt u zich het meest op? Deel uw antwoorden in de reacties hieronder.

De gelukkige winnaar zal door het lot worden aangewezen na 10 juli 2019. De winnaar ontvangt één overnachting in suite 702 van het Hilton Hotel in Amsterdam en 2 gratis toegangskaarten voor MyHeritage LIVE (ter waarde van meer dan € 1500).

Veel succes!

Opmerkingen

Het e-mailadres wordt privé gehouden en wordt niet weergegeven.

 • Trezie Meuwissen

  juni 16, 2019

  ♥ Wauw! Het lijkt mij geweldig om naar MyHeritage LIVE 2019 te mogen gaan en mijn kennis te laten groeien,
  ♥ Door te luisteren naar fantastische sprekers, die kunnen boeien!.
  ♥ De lezing van Leah Larkin (The DNA Geek) lijkt mij erg interessant.
  ♥ En dat notabene in Amsterdam, een geweldige stad die is altijd amusant!
  ♥ Ik zou ook zeker in Amsterdam naar het Rijksmuseum willen gaan,
  ♥ Om daar oog in oog met de mooiste kunstwerken te kunnen staan.
  ♥ En tot slot: slapen in dé “suite 702” van het Hilton Hotel dat is echt SUPER GAAF!
  ♥ Van deze prijsvraag krijg ik dan ook de kriebels in mijn maag………

 • Kock, M. de

  juni 30, 2019

  Zou graag meer te weten willen komen van de Jordaan in Amsterdam waar mijn voorouders hebben gewoond.

 • Marjo Snoeij-de Beer

  juni 30, 2019

  Ben enorm geïnteresseerd in mijn voorvaderen. Dit wil ik aan mijn dochter meegeven. Dus samen dit meemaken, is een grote wens. Samen met her verleden bezig zijn. Mijn dochter en ik waren gek op mijn vader/ opa. Een man die gediend heeft voor ons bij de mariniers. Waar hij zijn hele leven mee gelopen heeft. De verschrikkelijkste dingen meegemaakt heb.

 • Daphne van Egmond

  juni 30, 2019

  Ik wil graag weten of het huis van Egmont/d een geschiedenis heeft in Amsterdam. Ik geloof niet dat er een egmond heeft gewoond, maar ik ben wel benieuwd naar gebeurtenissen. Ik ben al heel ver gekomen dankzij My Heritage. Al zeker 40 generaties! Nu wil ik graag vo veel mogelijk verhalen ontdekken. Wie weet wat ik ga vinden en kan vertellen aan mijn familie en later aan mijn dochter(/kinderen)!

 • Ursus

  juni 30, 2019

  De creërende vader van de stad Amsterdam zou ik het liefst onderzoeken.

 • Eric Brinks

  juli 1, 2019

  Ik wil graag onderzoeken welke (nog onbekende) man eind 1881/begin 1882 mijn overgrootmoeder Hendrika Hogguer heeft verwekt. Onderzoek via DNA, bevolkingsregisters en doopboeken (die niet online staan).

 • R. Goudriaan

  juli 1, 2019

  De archieven in Amsterdam trekken mij het meeste aan. De ‘echte’ boeken uit het archief bekijken….. een geweldig gevoel. Maar als ik de kans krijg om MyHeritage LIVE 2019 te bezoeken zou ik daar geen tijd aan besteden. De archieven kunnen altijd nog.

 • Carin Beneden

  juli 1, 2019

  Zo graag wil ik weten, wie en waar komen mijn voorouders vandaan.
  Net als vele mensen hier nieuwsgierig naar zijn.
  En waar komt mijn achternaam vandaan, ineens staat hij op een register.
  Het is spannend om verder te zoeken, zo erg dat je van alles uit de kast wil trekken om
  te gaan zoeken. Samen met mijn zus Irene wil ik graag dit avontuur beleven!

 • Gershon Lehrer

  juli 1, 2019

  De grondleggers van de grachten, wie waren dat, en waarom/hoe kwamen ze op het idee?
  Hoe zag de maatschappij, in Amsterdm, er toen uit en met wie handelden ze?

 • G J de Rooij

  juli 1, 2019

  Het lijk mij fantastisch om in dat bed te slapen de rest zie morgen dan wel weer.

 • G. Stollenwerck

  juli 6, 2019

  Ik ben zeer benieuwd of er nog een nieuwe bloedlijn voortgekomen is uit de protest actie “Bed-In for Peace”? Loopt er lijn in Amsterdam tot John Lennon en Yoko Ono in 1969?

  Als medicus ben ik zeer geïnteresseerd in de presentatie van Professor Yaniv Erlich.