Win kaarten voor MyHeritage LIVE plus een overnachting in de legendarische suite 702 van het Hilton Hotel

Win kaarten voor MyHeritage LIVE plus een overnachting in de legendarische suite 702 van het Hilton Hotel

We maken ons langzaam op voor MyHeritage LIVE. Onze tweede jaarlijkse gebruikersconferentie vindt van 6 tot en met 8 september 2019 in Amsterdam plaats en dat is al binnen 3 maanden. Beleef samen met honderden genealogieliefhebbers van over de hele wereld een weekend vol verhelderende lezingen over genealogie en DNA-tests en volg onze workshops.

Meld u vandaag al aan om uw plekje veilig te stellen

Amsterdam is een stad met een rijke geschiedenis. Het in de dertiende eeuw gestichte vissersdorp groeide in de Middeleeuwen snel uit tot een handelscentrum. Amsterdam telt momenteel meer dan 800.000 inwoners, vele interessante museums voor liefhebbers van kunst en geschiedenis en het Stadsarchief Amsterdam, het grootste stadsarchief ter wereld.

De conferentie vindt dit jaar plaats in het Hilton Hotel in Amsterdam, het hotel waar John Lennon en Yoko Ono in 1969 een “Bed-In for Peace” organiseerden.

We bieden één gelukkige winnaar de kans om 2 gratis kaarten voor MyHeritage LIVE te winnen, plus een overnachting tijdens de conferentie in dezelfde hotelkamer waar John Lennon en Yoko Ono in 1969 verbleven.

In maart 1969 reed een witte Rolls Royce voor bij het Hilton Amsterdam en kwamen John Lennon en Yoko Ono tevoorschijn. Ze boekten suite 702 en verwijderden al het meubilair uit de kamer, met uitzondering van het bed. Zo startten ze hun beroemde “Bed-In for Peace”. Dit jaar was het 50 jaar geleden dat ze deze protestactie een week lang uitvoerden.

Neem deel aan onze prijsvraag en maak kans om één van de meestbesproken momenten van de twintigste eeuw opnieuw te beleven. Het enige wat u hoeft te doen is ons vertellen welk historisch aspect van Amsterdam u het liefst wilt onderzoeken tijdens uw bezoek aan MyHeritage LIVE 2019. Waar verheugt u zich het meest op? Deel uw antwoorden in de reacties hieronder.

De gelukkige winnaar zal door het lot worden aangewezen na 10 juli 2019. De winnaar ontvangt één overnachting in suite 702 van het Hilton Hotel in Amsterdam en 2 gratis toegangskaarten voor MyHeritage LIVE (ter waarde van meer dan € 1500).

Veel succes!