De #HolidayHeritage Challenge gaat van start!

De #HolidayHeritage Challenge gaat van start!

Oh… zoete herinneringen. De heerlijke geuren van oma’s feestmaaltijd. Het geluid van kerstliedjes die door de ramen heen binnen in huis te horen zijn. De warme gloed van flikkerende kaarsen. De feestdagen zijn een dierbare periode om samen te zijn met familie, nieuwe herinneringen te maken en terug te blikken op oude. 

In deze sfeer van dit feestdagen-seizoen, zijn we verheugd om de MyHeritage #HolidayHeritage Challenge aan te kondigen!

De competitie:

Elke week tijdens de maand in aanloop naar Kerstmis, zullen we een nieuwe vraag of challenge publiceren – en elke week zullen we een andere winnaar selecteren. De te winnen prijzen zijn onder andere MyHeritage DNA-kits, abonnementen en één winnende geluksvogel zal maar liefst 10 gratis DNA-kits ontvangen voor zijn of haar hele familie!

Meedoen is eenvoudig: post uw antwoord op Facebook, Twitter of Instagram met gebruik van de hashtag #holidayheritage met een tag naar MyHeritage (Facebook, Twitter, of Instagram). Deel uw antwoord met vrienden en familie om zoveel mogelijk likes te verzamelen.

At the end of that week, the entry with the most votes will win a MyHeritage Complete subscription, a MyHeritage DNA test, and a MyHeritage Health Test — and the winner will be entered into the grand prize draw.

Aan het einde van de betreffende week, zal de inzending met de meeste stemmen een MyHeritage Compleet abonnement, MyHeritage DNA-kit of MyHeritage DNA-test Gezondheid, Afkomst en Verwantschap winnen – en de winnaar doet mee aan de prijzenronde voor de grote finale.

De eerste Challenge:

Voor de eerste challenge vragen we u, uw oudste familiefoto van de feestdagen te delen. Vertel ons wie er op de foto te zien zijn, en wat deze personen voor u betekenen.

Post uw foto op Facebook, Twitter of Instagram en vergeet niet de hashtag #holidayheritage te gebruiken. De eerste challenge loopt van 22 tot 28 november 2019.

We kunnen niet wachten om uw meest dierbare herinneringen aan de feestdagen te ontvangen en te helpen nieuwe te creëren, die zullen worden gekoesterd door de komende generaties. 

Bezoek volgende week ons blog om de winnaars van deze week te zien, en voor een nieuwe challenge en een nieuwe kans om te winnen!

Veel succes!