Holiday Heritage Challenge week #2

Holiday Heritage Challenge week #2

Vorige week introduceerden we de #HolidayHeritage challenge! Bezoek de #HolidayHeritage Challenge website voor meer informatie over de competitie, en meer details hoe u kunt deelnemen aan de wekelijkse challenges.

De winnaar van afgelopen week

Vorige week vroegen we u, om uw oudste foto’s van de feestdagen in te sturen. We hebben geweldige inzendingen ontvangen van historische familiefoto’s rondom de feestdagen.

Hier volgen een aantal van onze favorieten:

MyHeritage #HolidayHeritage Challenge! This is the only photo at Christmas with my daddy, Ludwig Reinhardt. Christmas 1958. Little did we know that a few months later he would be taken from us by Cancer.

Posted by Karen Mason on Wednesday, November 27, 2019

Bezoek de #HolidayHeritage Challenge website om alle bijdragen te zien!

De winnaar die deze week de meeste likes heeft gekregen en een MyHeritage DNA-kit en een MyHeritage Compleet abonnement zal ontvangen, is Cristian Sanz Sánchez. Christian’s post, waarin hij terugblikt op zijn herinneringen aan een kerstuitvoering als kind in 1996 in Madrid, heeft meer dan 200 likes gekregen!

Vergeet niet dat alle deelnemers nog steeds de kans hebben om onze grote prijs te winnen! De post met de meeste likes aan het einde van de competitie wint 10 MyHeritage DNA Health + Ancestry-kits en 10 MyHeritage Complete Subscriptions.

Nieuwe challenge

Voor de uitdaging van deze week stellen we de volgende vraag: met welke voorouder zou je graag de feestdagen doorbrengen, en waarom?

Om mee te doen, post uw antwoord op Facebook, Twitter, of Instagram. Vergeet niet om MyHeritage te taggen en gebruik de hashtag #holidayheritage. Deel uw post en de HolidayHeritage Challenge website met uw vrienden en familie om de meeste likes te vergaren. De post met de meeste likes op 7 december zal een MyHeritage DNA-kit en een MyHeritage abonnement winnen. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, dus voeg een mooie foto toe van de voorouder die u kiest!

We kunnen niet wachten om meer te horen over uw voorouders!