#HolidayHeritage Challenge Week #3

Reacties

Het is week #3 van de #HolidayHeritage challenge en onze magen knorren al! Want de challenge van deze week gaat helemaal over eten!

Ga naar de #HolidayHeritage Challenge website voor alle informatie over de challenge van deze week, de prijzen en de inzendingen van afgelopen week.

Recepten worden vaak van generatie op generatie doorgegeven. Ze zijn een link naar ons verleden en verbinden ons met speciale mensen en gebeurtenissen in onze familiegeschiedenis.

Stuur ons de favoriete recepten die zo geliefd zijn binnen uw familie tijdens de feestdagen, of een foto van uw favoriete kerstgerecht en de verhalen erachter. Is het een gerecht dat is doorgegeven van een voorouder, of een gerecht dat vorig jaar voor het eerst werd gemaakt? Een uniek gerecht voor uw gezin of een traditioneel gerecht? Waarom houdt u van dat recept en wat is het verhaal erachter?

Om mee te doen, post uw antwoord op Facebook, Twitter, of Instagram. Vergeet niet om MyHeritage te taggen en gebruik de hashtag #holidayheritage. Deel uw post en de HolidayHeritage Challenge website met uw vrienden en familie om de meeste likes te vergaren. De post met de meeste likes aan het eind van de week zal een MyHeritage DNA-kit en een MyHeritage abonnement winnen. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, dus voeg zeker een mooie foto toe als u die heeft!

Bezoek de #HolidayHeritage Challenge website voor meer informatie.

De winnaar van afgelopen week

Vorige week vroegen we: als u terug zou kunnen gaan in de tijd, met welke voorouder zou u dan graag de feestdagen doorbrengen en waarom?

En de winnaar is…. Lucas Almeida Bongiovanni uit Brazilië!

Bekijk alle inzendingen op de #HolidayHeritage Challenge website.

Van harte gefeliciteerd! We willen alle #HolidayHeritage deelnemers wederom aanmoedigen om mee te doen en uw inzendingen te blijven sturen. Wie weet bent u degene die uiteindelijk de grote prijs wint van 10 MyHeritage DNA kits en 10 abonnementen!

Veel succes!

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd