#HolidayHeritage Challenge Week #4

Reacties

Er is een geweldige buzz rond onze Holiday Heritage Challenge. We hebben een aantal fantastische inzendingen over herinneringen omtrent de feestdagen van voorbije jaren ontvangen. We hopen dat het u en uw gezin helpt om in de feestdagen-stemming te komen!

Bezoek de #HolidayHeritage Challenge website

Nieuwe challenge

Voor week #4, de week voor de kerst – laten we het hebben over tradities.

 Tradities zijn rituelen die we delen en van generatie op generatie worden doorgeven. Ze kunnen groot of klein, uniek of gewoon zijn. Ze kunnen wortels hebben in religie of cultuur, of misschien volgt uw familie een jaarlijkse traditie op basis van een vrolijke familieherinnering. Tradities variëren sterk tussen verschillende culturen, regio’s en tijdperken – zelfs van familie tot familie.

Hoe de tradities rondom de feestdagen van uw gezin er ook uitzien, velen creëren blijvende herinneringen. Hebben uw voorouders dezelfde vakantietradities in acht genomen die u en uw gezin vandaag houden? Vertel ons het verhaal achter de tradities van uw gezin en stuur foto’s mee!

Om mee te doen, post uw antwoord op Facebook, Twitter, of Instagram. Vergeet niet om MyHeritage te taggen en gebruik de hashtag #holidayheritage. Deel uw post en de HolidayHeritage Challenge website met uw vrienden en familie om de meeste likes te vergaren. De post met de meeste likes aan het eind van de week zal een MyHeritage DNA-kit en een MyHeritage abonnement winnen. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, dus voeg zeker een mooie foto toe als u die heeft!

Bezoek de #HolidayHeritage Challenge website voor meer informatie.

De winnaar van afgelopen week 

Vorige week vroegen we onze gebruikers om hun favoriete feestdagen-gerecht te delen.

En onze winnaar is…

Wat een mooi gevoel. Soms brengt een overheerlijke schotel ons zoveel meer vreugde wanneer deze is doordrenkt met de herinnering aan de persoon die het voor ons heeft bereid, en wat hij of zij voor ons betekende.

Bekijk alle inzendingen op de #HolidayHeritage Challenge website.

Blijf je #HolidayHeritage-berichten delen. Misschien gaat u wel naar huis met de hoofdprijs van 10 MyHeritage DNA kits voor Gezondheid, Afkomst en Verwantschap en 10 MyHeritage-abonnementen!

Veel succes!

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd