#IAmMigration: diversiteit en inclusie promoten

Reacties

We zijn verheugd om een buitengewone documentaire te delen die is geproduceerd in samenwerking met MyHeritage: I Am Migration. De film viert diversiteit in de Verenigde Staten en het scala aan culturen die samenkomen om van de Verenigde Staten een echt levendig mozaïek van mensen te maken.

Twee jaar geleden startte Paola Baldion een campagne genaamd #IAmMigration. Paola plaatste een video waarin ze zich kleedde in een traditioneel cultureel gewaad, dat de vele etnische groepen vertegenwoordigde die ze in haar DNA-resultaten ontdekte. Door deze culturen te portretteren, illustreerde Paola dat we elk een unieke mix zijn. Wat begon als een bewustmakingsbeweging gericht op het bevorderen van diversiteit en integratie van migranten in de samenleving, is uitgegroeid tot een relevante herinnering aan de ware diversiteit van de mensheid.

MyHeritage werkte samen met Paola en voorzag haar van MyHeritage DNA-testen terwijl ze door de Verenigde Staten reisde, stem gaf aan individuen uit alle lagen van de bevolking en kreeg inzicht uit de eerste hand in de triomfen en uitdagingen van migranten van allerlei achtergronden en in alle fasen van hun migratie.

Bezoek de I Am Migration website

Paola’s reis begon op social media en evolueerde tot een volledige documentaire die recent haar wereld-premiere kreeg in Los Angeles.

Hier zijn enkele foto’s van het evenement: 

De documentaire is gemaakt om te worden bekeken en gedeeld en we zijn verheugd deze gratis online aan u te kunnen presenteren. We hebben ook een Spaanse versie van de documentaire geproduceerd en er is nog veel meer geweldige content te zien op de I Am Migration-website.

Paola’s indrukwekkende project blijft aandacht genereren en groeien. Volg haar op Instagram, Twitter, en Facebook.

Laat ons weten wat u van de documentaire vindt en vertel ons over het unieke migratiepad van uw familie!

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd