COVID-19 update en het belang van Social Distancing

COVID-19 update en het belang van Social Distancing

We willen u graag informeren dat alles goed gaat met MyHeritage.

Omdat de veiligheid van onze medewerkers voor ons een topprioriteit is, hebben we vanaf gistermorgen van hen verlangd dat ze allemaal overschakelen naar thuiswerken en hebben we al onze fysieke kantoren tijdelijk gesloten. We hebben ervaring met werken op afstand en zijn daar goed op voorbereid, en we zullen onze gebruikers op deze manier blijven bedienen.

Bij MyHeritage oefenen we nu met volle teugen op sociale afstand en moedigen we onze medewerkers aan om dit ook in hun dagelijks leven te doen. Dit is ook onze sterke aanbeveling aan onze gebruikers en het grote publiek. Sociale afstand – het vermijden van openbare ruimtes en het tot een minimum beperken van de fysieke nabijheid van andere mensen buiten iemands directe familieleden – is van cruciaal belang in de wereldwijde strijd tegen de COVID-19-pandemie. Volgens medische experts kunnen we door het “afvlakken van de curve” van infectie voorkomen dat het virus de gezondheidszorgstelsels overweldigt en ervoor zorgen dat iedereen die medische hulp nodig heeft er toegang toe heeft. We nodigen u uit om meer te lezen over de voordelen van sociale afstand, zoals geïllustreerd door middel van nuttige simulaties in dit Washington Post artikel.

Houd uzelf, uw families en uw lokale gemeenschap veilig. We zijn hier met suggesties, ideeën en inspiratie op het gebied van familiegeschiedenis om u te helpen deze moeilijke tijden door te komen met plezierige genealogische activiteiten. Blijf kijken.

We wensen u het allerbeste en vooral, gezondheid.

Het MyHeritage Team