MyHeritage In Color™ is nu gratis en ongelimiteerd beschikbaar voor een maand!

Reacties

Vanaf vandaag stellen we MyHeritage In Color ™ beschikbaar voor onbeperkt gebruik om mensen die thuis geïsoleerd zijn, een leuke manier te geven om de tijd door te brengen en te genieten van genealogie. Ingekleurde foto’s kunnen met het hele gezin worden gedeeld en kunnen u helpen uw historische familiefoto’s op een geheel nieuwe manier te bekijken, waarbij aspecten worden benadrukt die u misschien nog niet eerder hebt opgemerkt. Veel van onze gebruikers hebben laten weten dat zij de functie redelijk verslavend vinden – sommigen hebben gemeld dat het hen tot laat in de nacht wakker heeft gehouden, bij het inkleuren van elke zwart-witfoto die ze konden vinden!

Normaliter kunnen slechts 10 foto’s worden ingekleurd door gebruikers die geen Compleet abonnement hebben, maar nu kunt u tot 22 april 2020 zoveel foto’s gratis inkleuren als u wilt.

We nodigen u uit om uw oude familiefotoalbums tevoorschijn te halen en hier opnieuw plezier aan te beleven. Kleur al uw zwart-witfoto’s voor een beperkte tijd gratis in op www.myheritage.nl/incolor. Als uw foto’s in oude albums zijn opgeslagen en nog niet zijn gedigitaliseerd, is het een goed moment om ze te scannen met de gratis mobiele MyHeritage-app en ze te uploaden naar MyHeritage naast uw stamboom. Als ze al op MyHeritage staan, kunt u elke foto inkleuren door deze te bezoeken op uw familiesite of via de MyHeritage mobiele app. In onze vorige blogpost wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen.

Deel uw ingekleurde foto’s en maak kans om te winnen

De komende maand zal iedereen die zijn ingekleurde foto’s deelt op Twitter, Facebook of Instagram met de hashtag #ColorBeatsCoronavirusBlues en een @MyHeritage tag toevoegt, meedoen aan een verloting. Elke week selecteren we een gelukkige winnaar die een gratis MyHeritage Compleet abonnement ontvangt. Dit geeft gratis toegang tot alle inhoud en functies op MyHeritage, inclusief 12 miljard historische records, Smart Matches ™, Recordmatches, Instant Discoveries ™ en nog veel meer.

Of u nu meer vrije tijd heeft dan normaal, of gewoon gebruik wilt maken van deze uitstekende kans, we hopen dat u geniet van deze fantastische functie.

Blijf veilig en gezond!

Van uw vrienden bij MyHeritage

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd