Presentatie CEO MyHeritage Gilad Japhet op RootsTech 2020

Reacties

We zijn net terug van RootsTech, ’s werelds grootste en populairste conferentie over familiegeschiedenis. MyHeritage zorgde voor de drukte op de conferentie en presenteerde interessante nieuwe en onlangs uitgebrachte functies. Op vrijdag 28 februari sprak MyHeritage oprichter en CEO Gilad Japhet in de door MyHeritage gesponsorde lunch voor een volle menigte.

Bekijk de volledige video van Gilads presentatie hier:

Gilad begon door zijn toespraak aan zijn moeder op te dragen. Uiteindelijk gaat familiegeschiedenis over familie. Gilad schrijft zijn liefde voor genealogie toe aan zijn moeder, en gelooft dat het dankzij haar is dat hij MyHeritage heeft opgericht. Hij herinnert zich met veel liefde alle diepe gesprekken die ze in de loop der jaren hebben gedeeld over geschiedenis, archeologie en de Bijbel, die allemaal hebben bijgedragen aan zijn passie voor genealogie. Hij vertelde het publiek een beetje over deze buitengewone vrouw en deelde een hartverwarmende video die hij en zijn familieleden maakten als. eerbetoon ten gelegenheid van de 85ste verjaardag van zijn moeder.

Vervolgens onthulde Gilad het verhaal achter MyHeritage InColor ™: hoe het idee werd bedacht tijdens een bedrijfsbrede ‘hackathon’, hoe de technologie werd verkregen en een beetje over hoe het werkt. Hij deelde ook zijn toewijding aan authenticiteit als genealoog en hoe dat hem inspireerde om een AI-symbool aan elke gekleurde foto toe te voegen, waardoor duidelijk werd dat de kleuren kunstmatig werden gereproduceerd. Gilad legde uit dat deze beslissing werd toegejuicht door de wetenschappelijke gemeenschap, die van plan is het concept van een AI-symbool aan te nemen om “deep fake” fotomanipulatie te bestrijden en de integriteit en authenticiteit van afbeeldingen te waarborgen.

Gilad sprak ook over de nieuwe collectie Amerikaanse stadsregisters van MyHeritage: hoe de collectie werd ontleed, geïndexeerd en wat het kan doen voor MyHeritage-gebruikers.

Tot slot sprak Gilad over de geheel nieuwe waaierweergave voor stambomen en legde hij de voordelen uit van deze handige en compacte nieuwe weergave.

Gilad verwees ook naar enkele spannende nieuwe ontwikkelingen in de pijplijn van producten en benadrukte dat MyHeritage voortdurend innoveert … dus houd het in de gaten!

* Fotocredit: Roberta Estes, DNA-eXplained – Genetic Genealogy

Veel plezier!

MyHeritage Team

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd