#ColorBeatsCoronavirusBlues winnaar en inzendingen van week 3!

#ColorBeatsCoronavirusBlues winnaar en inzendingen van week 3!

Eind maart hebben we, als gebaar naar onze thuis geïsoleerde gebruikers, MyHeritage InColor™, onze zeer populaire automatische functie voor het inkleuren van zwart-witfoto’s ontgrendeld voor gratis en onbeperkt gebruik gedurende een maand. We hebben ook onze gebruikers van over de hele wereld uitgenodigd om hun gekleurde foto’s met ons te delen met de hashtag #ColorBeatsCoronavirusBlues om kans te maken op een gratis Compleet abonnement op MyHeritage. We hebben elke week een nieuwe winnaar geselecteerd.

Deze week hebben we nog meer prachtige inzendingen gezien: trouwfoto’s, kinderfoto’s, foto’s van voorouders op het werk en in militair uniform, allemaal tot leven gebracht door inkleuring.

Hier zijn nog meer favoriete inzendingen van deze week:

View this post on Instagram

Another really old family photo brought to life by color. These are my great, great, great Whaley aunts on my mother's paternal side. Their brother is my great, great grandfather. Their father died fighting for the Union in the Civil War. Their mother's lineage goes back to the first English and Dutch settlers in NY state. Both of their great grandfathers Whaley and Winfield fought in the American Revolutionary War. This portrait was probably taken in 1881. #betterwithcolor #vintagestyle #vintageclothing #vintagephotography #vintagephoto #myheritage #ancestors #dar #daughtersoftheamericanrevolution #daughtersofthecivilwar @myheritage_official #colorbeatscorinavirusblues #tbt #tossbacktuesday #tossback #throwback

A post shared by Margie Ann (@glutenfreecarrotmonster) on

Zoveel verbluffende inzendingen! De prijs van deze week gaat echter naar deze prachtige inzending van Jennifer Wilson uit West Virginia:

Jennifer heeft deze week meerdere inzendingen ingediend, elk met een mooie foto en een intrigerend verhaal erbij:

Gefeliciteerd, Jennifer!

Hartelijk dank aan iedereen die deze week een inzending heeft verstuurd. Als u meer wilt delen of uw gekleurde foto’s nog niet met ons heeft gedeeld, is dit het juiste moment. Komende week is de vierde en laatste week van de wedstrijd. Nog maar 10 dagen om gratis en onbeperkt toegang te krijgen tot MyHeritage InColor ™, dus benut deze vooral!

Om deel te nemen aan de wedstrijd, kleurt u eenvoudig uw favoriete zwart-wit familiefoto met MyHeritage InColor ™, plaatst u het resultaat op uw favoriete sociale mediaplatform met de hashtag #ColorBeatsCoronavirusBlues en vertelt u ons iets over de foto. Dan bent u misschien wel de volgende die een gratis Compleet abonnement op MyHeritage wint – wat u trouwens onbeperkt toegang zou geven tot MyHeritage InColor ™ lang nadat onze speciale aanbieding op 22 april afloopt.

We kijken uit naar uw inzendingen!