MyHeritage LIVE 2020 uitgesteld

MyHeritage LIVE 2020 uitgesteld

In het licht van de huidige wereldwijde situatie heeft MyHeritage besloten om MyHeritage LIVE, ons jaarlijkse genealogie-evenement, uit te stellen.

We keken er erg naar uit om mensen van over de hele wereld in oktober in Tel Aviv te verwelkomen, maar ieders gezondheid staat voorop. Hoewel we zeker hopen dat de crisis achter de rug is tegen de tijd dat oktober zich aandient, is het op dit moment onmogelijk om te voorspellen welke beperkingen er nog zullen gelden. We willen ervoor zorgen dat degenen die plannen en reserveringen hebben gemaakt, voldoende tijd hebben om deze te wijzigen. Degenen die tickets voor het evenement hadden gekocht, hebben dus al restitutie ontvangen.

We hopen de conferentie bij een volgende gelegenheid te houden en dat u bij ons kunt zijn als we dat doen. Blijf op de hoogte voor updates.

Zorg ondertussen voor uzelf en uw familie, blijf veilig en gezond en we kijken ernaar uit u weer persoonlijk te ontmoeten als de omstandigheden dit toelaten.