Onze #ColorBeatsCoronavirusBlues winnaar!

Reacties

We hebben onlangs een wekelijkse wedstrijd voor het delen van foto’s in kleur gehouden, waarbij we elke week een gratis MyHeritage Compleet-abonnement aanbieden aan een gelukkige winnaar.

MyHeritage In Color™, onze functie voor het automatisch inkleuren van foto’s, blijkt ongelooflijk populair te zijn: sinds de release zijn er meer dan 10 miljoen foto’s in ingekleurd.

De reacties op onze #ColorBeatsCoronavirusBlues-wedstrijd waren overweldigend. We willen iedereen bedanken die heeft deelgenomen aan de wedstrijd en heeft bijgedragen aan het succes!

We hebben ervan genoten om meer over uw voorouders te leren en een kijkje te nemen in hun leven. Bijvoorbeeld Natalies oudtante, een baanbrekende vrouwelijke bergbeklimmer. Haar foto in kleur zien was ongelooflijk!

We waren ook onder de indruk van de meerdere-generaties foto uit 1942 die Mandy publiceerde:

De winner was Cynthia Verspaget uit Australië:

Cynthia was ontroerd door de ingekleurde foto van haar grootvader en zei dat ze zich een beetje dichter bij hem voelde nadat ze het effect van inkleuren had gezien. Het gevoel van Cynthia is iets dat we vaak horen over MyHeritage In Color ™, en het is een van de meest lonende aspecten van fotokleuring.

Gefeliciteerd, Cynthia!

Hier zijn enkele andere ongelooflijke inzendingen van de afgelopen week:

De wedstrijd is misschien voorbij, maar er is geen reden om te stoppen met het inkleuren van zwart-wit familiefoto’s als je ze vindt.

Vooral in deze moeilijke tijden kan het inspirerend zijn om de gezichten van familieleden en voorouders uit vervlogen tijden te zien en je ermee verbonden te voelen … en het is een geweldige en leuke manier om de tijd thuis door te brengen.

U kunt ook deelnemen aan onze nieuwe gratis jaarboeken-wedstrijd om nog een kans te maken op een gratis MyHeritage Compleet-abonnement! Deel simpelweg een MyHeritage-jaarboekpagina op Twitter, Facebook of Instagram met de hashtags #LookingGood en #FreeYearbooks en tag @MyHeritage om deel te nemen aan deze competitie. Meer details hierover in deze blogpost.

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd