MyHeritage Nederland nu ook te volgen op Instagram

Reacties

MyHeritage Nederland is nu ook te volgen op Instagram! We zijn gestart met dit kanaal naast onze bestaande Facebook en Twitter pagina, die reeds vele duizenden volgers hebben.

We zullen jullie nu ook via Instagram regelmatig voorzien van tips en inspiratie op het gebied van familiegeschiedenis, genealogie en DNA-onderzoek.

Ga nu naar onze Instagram pagina en volg ons!

Door ons te volgen, blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, product updates, aanbiedingen en acties.

Onder de eerste vijfhonderd volgers verloten wij een Compleet abonnement van 1 jaar. Daarmee krijg je toegang krijgt tot alle functies die MyHeritage heeft te bieden, waaronder het recent gelanceerde MyHeritage In Color™, een functie voor automatisch inkleuren die uw oude zwart-wit familiefoto’s tot leven brengt met behulp van geavanceerde machine learning-technologie. Het is een van onze meest populaire functies geworden, met bijna 11 miljoen ingekleurde foto’s!

Daarnaast geeft een Compleet abonnement onder andere toegang tot onze ruim 12 miljard historische gegevens, de Consistentie Checker, de Theory of Family Relativity™ om optimaal profijt te hebben van uw DNA-matches en nog veel meer. Kortom, hiermee heeft u alle tools om diepgaand onderzoek te verrichten en nieuwe ontdekkingen te doen over uw familiegeschiedenis.

Volg ons op Instagram en maak nu kans op een Compleet abonnement!

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd