Online events bij MyHeritage

Online events bij MyHeritage

MyHeritage biedt de afgelopen tijd tientallen gratis online webinars en Facebook Live-sessies aan. Het doel van deze sessies is om gebruikers de mogelijkheid te bieden om van topexperts te leren en thuis vooruitgang te boeken met hun onderzoek.

Onze gebruikers hebben met veel enthousiasme gereageerd. Duizenden mensen van over de hele wereld hebben inmiddels deelgenomen aan deze FaceBook Live-sessies en webinars – van Mexico tot Denemarken tot Canada tot Polen. Ze hebben ons verteld hoeveel ze uitkijken naar de MyHeritage-sessies, vooral als het buiten ‘koud en onvriendelijk’ is, en hebben opgemerkt hoe uitstekend de sprekers zijn en hoe waardevol ze de informatie in de sessies hebben gevonden.

Als u eerdere sessies heeft gemist, geen zorgen — u kunt alle opgenomen Facebook Live sessies vinden in het onderdeel Video’s op onze Facebook pagina. Volg ook onze Facebook pagina om de aankondigingen van komende Facebook Live sessies in het Nederlands te zien! Daarnaast zijn veel webinars gratis te vinden op ons kennisplatform MyHeritage Educatie.  

We zijn blij om u nog meer informatieve, leuke en intrigerende sessies te bieden om u verder te helpen op uw genealogie-reis.

Volg nu onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van Facebook Live sessies die binnenkort plaatsvinden!

Engelstalige Facebook Live Sessies

Vindt u het ook interessant om Facebook Live sessies te volgen in het Engels? Volg dan onze Engelstalige MyHeritage Facebook pagina voor aankondigingen van geplande sessie! In het onderdeel Video’s kunt u recente Engelstalige sessie terugkijken.

Klik hier voor een uitgebreid overzicht van Engelstalige sessies die binnenkort worden georganiseerd.

Er worden sessies met verschillende sprekers georganiseerd over stamboomonderzoek, familiegeschiedenis en DNA-onderwerpen. Facebook Live-sessies vereisen geen voorafgaande registratie – bezoek gewoon onze pagina wanneer het evenement is gepland om te beginnen. Je ziet de live video bovenaan de feed. Wees tijdens de sessie vrij om uw vragen achter te laten in de comments zodat de spreker er live op kan reageren.

We verwelkomen u graag bij onze online sessies!