Tribal Quest is genomineerd voor een Webby Award! Help ons winnen met uw stem

Reacties

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de Tribal Quest-website van MyHeritage is genomineerd voor een Webby Award in de categorie Websites: Corporate Social Responsibility, en is geselecteerd als Webby Honoree in de categorie Websites: Best Use of Photography!

Een Webby Award is een prijs voor excellentie op internet, uitgereikt door de International Academy of Digital Arts and Sciences – algemeen beschouwd als ‘de Oscars van het internet’. In elke categorie worden twee prijzen uitgereikt: één geselecteerd door de International Academy of Digital Arts and Sciences en een People’s Voice Award geselecteerd op basis van publieke stemmen.

Breng uw stem uit voor Tribal Quest in de Corporate Social Responsibility categorie

Over Tribal Quest

Tribal Quest is een pro bono-initiatief om de familiegeschiedenissen en culturele tradities van afgelegen inheemse stammen over de hele wereld te documenteren. We hebben teams van vrijwilligers gestuurd naar de grimmige toendra’s van Siberië, de verzengende savannes van Namibië, de weelderige oerwouden van Papoea-Nieuw-Guinea en meest recentelijk naar het hart van het Amazone-regenwoud om afgelegen gemeenschappen te helpen hun familieverhalen, legendes en tradities te bewaren voor toekomstige generaties. Aangezien globalisering en veranderingen in het milieu de traditionele manier van leven van deze gemeenschappen bedreigen, is het belangrijker dan ooit ervoor te zorgen dat hun nalatenschap niet verloren gaat of wordt vergeten.

Het doel van de Tribal Quest-website is om een ​​klein voorproefje te geven van wat onze teams hebben geleerd over deze afgelegen gemeenschappen en om hun verhalen te vertellen door middel van foto’s, beeldmateriaal, citaten van stamleden en informatie over hun levensstijl, tradities en overtuigingen.

Onze delegatieleden reisden lange afstanden, lieten hun families achter, om weken door te brengen met de mensen van elke gemeenschap – vaak onder moeilijke omstandigheden op hun reis. Bij hun terugkeer werkten onze projectmanagers, ontwikkelaars, webdesigners en tekstschrijvers hard in nauwe samenwerking met hen om elk deel van een bijzondere website te produceren die hun boeiende verhalen vertelt. We kunnen niet trotser zijn dat de vruchten van hun werk worden erkend door de Webby Award-commissie.

Maar de echte sterren van de Tribal Quest-website zijn de mensen die het portretteert: de mannen en vrouwen van de Himba-, Karim-, Yokoim-, Chimbu-, Nenet- en Achuar-stammen die hun huizen en hun hart openden voor onze delegatieleden. We zijn geïnspireerd, onder de indruk en vereerd door wat ze met ons hebben gedeeld, en we kunnen alleen maar hopen dat de website recht doet aan hun verhalen.

U kunt hier meteen de Tribal Quest website bezoeken.

Hier is een korte video te zien met de highlights van Tribal Quest Ecuador:

Hoe te stemmen

U kunt ons steunen en ons helpen de People’s Voice-prijs te winnen door te stemmen voor Tribal Quest op de Webby Awards-website. Je moet je aanmelden om een account te maken. U kunt dit doen via uw Twitter- of Facebook-account of een e-mailadres invoeren. Als u zich aanmeldt met een e-mailadres, controleer dan uw inbox, spam-of promotiefolder voor een bevestigingsmail die uw stem definitief maakt.

Wilt u een kijkje achter de schermen krijgen van de Tribal Quest reis?

Op 4 mei zal er een speciale Engelstalige Facebook Live-sessie worden gegeven met Shahar Bitton, productmanager bij MyHeritage en lid van recente Tribal Quest-delegaties. Shahar zal het project beschrijven, zijn ervaringen uit de eerste hand delen en uw vragen beantwoorden. Om deel te nemen aan de sessie, bezoekt u eenvoudig de Engelstalige MyHeritage Facebook-pagina en zoekt u de livestream-video van 4 mei. Zorg ervoor dat u de pagina heeft geliked en volgt om meldingen te ontvangen wanneer we live gaan.

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd