Update van de Theory of Family Relativity™

Update van de Theory of Family Relativity™

Als u probeert te achterhalen hoe sommige van u DNA-matches met u verband houden, en nog geen Theories of Family Relativity ™ hebt ontvangen, heeft u misschien geluk.

The Theory of Family Relativity ™ maakt gebruik van alle gegevens die beschikbaar zijn op MyHeritage, zoals stambomen en historische gegevens, om u plausibele theorieën te verschaffen over hoe u mogelijk verwant bent aan een bepaalde DNA-match. We voeren updates uit en vernieuwen de gegevens periodiek, en we hebben de gegevens deze week net opnieuw vernieuwd.

De databases van MyHeritage zijn sinds de laatste update aanzienlijk gegroeid, waaronder miljoenen meer stambomen en meer dan 2 miljard aanvullende historische records (wat ons op een totaal van meer dan 12 miljard records brengt). Dat betekent dat er een uitstekende kans is dat degenen onder u die zijn vastgelopen of vastzitten met bepaalde DNA-matches, antwoorden en nieuwe inzichten kunnen ontvangen over uw voorouders en familierelaties.

Theory of Family Relativity™ update in cijfers

Het totale aantal van theorieën is vergroot van 14,260,864 tot 20,330,031 — een groei van 42.6%.

Het aantal DNA Matches dat een theorie bevat, is vergroot met 42.5% van 9,964,321 tot 14,201,731.

Soms komen we via meerdere paden tot een theorie, wat aangeeft dat het een sterke theorie betreft en aanvullend bewijs levert. Na de vorige update waren er in totaal 115.106.944 paden. Deze update verhoogde het aantal paden met 40,5% tot 161.762.761.

Het aantal MyHeritage gebruikers die nu minimaal een Theory of Family Relativity™ hebben ontvangen voor hun DNA Matches is vergroot met 33.6%.

Hoe weet u of er nieuwe theorieën voor u zijn

Als we in deze update nieuwe theorieën voor u hebben gevonden, ziet u een banner over de Theory of Family Relativity ™ bovenaan uw DNA Matches-pagina. Klik op ‘Theorieën bekijken’ om alle theorieën te zien die we hebben gevonden, zowel oud als nieuw.

Deze banner, die aangeeft dat u nieuwe theorieën heeft, is een paar weken beschikbaar, waarna u toegang heeft tot uw theorieën door naar uw DNA Matches-pagina te gaan.

Wanneer een DNA Match een theorie heeft, wordt dit aangegeven op de DNA Match-kaart. U kunt uw DNA-overeenkomsten ook filteren om alleen die met een Theory of Family Relativity ™ te zien door op het pictogram ‘Filters’ te klikken. Selecteer in de eerste groep filters “Heeft Theorie van Family Relativity™”.

Je ziet ook een badge “NIEUW” naast nieuwe theorieën die zojuist zijn toegevoegd. Deze indicatie verschijnt gedurende 30 dagen.

Theory of Family Relativity ™ is een premiumfunctie waarvoor een site-abonnement op MyHeritage vereist is (Premium, PremiumPlus of Complete). Gebruikers zonder abonnement zullen nog steeds alle theorieën zien die we voor hen hebben gevonden, maar wanneer ze op de theorie klikken om de volledige details te bekijken, wordt een deel van de informatie verborgen. Gebruikers die hun onbewerkte DNA-gegevens van een andere testdienst uploaden naar MyHeritage en geen abonnement willen kopen, kunnen een eenmalige vergoeding van $ 29 per kit betalen om alle geavanceerde DNA-functies van MyHeritage te ontgrendelen, inclusief Theory of Family Relativity ™. Lees meer over onze verschillende abonnementen.

Conclusie

De Theory of Family Relativity ™ kan een game-changer zijn voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe familieleden en genealogen die vastlopers in hun onderzoek proberen op te lossen. Het kan gebruikers helpen bij het direct oplossen van mysteries waarmee zij al maanden of jaren worstelen.

Overigens, als u de MyHeritage DNA-test nog niet hebt gedaan, overweeg dan om te profiteren van onze Lenteaanbieding: DNA-kits zijn nu beschikbaar tegen de laagste prijs ooit. Bestel uw kit nu.

We hopen dat u de nieuwe update positief kunt waarderen en we kunnen niet wachten om te horen over uw nieuwe ontdekkingen.