Update voor Theory of Family Relativity™

Update voor Theory of Family Relativity™

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we zojuist de gegevens voor de Theory of Family Relativity ™ voor de derde keer sinds de release van deze baanbrekende functie in februari 2019 hebben vernieuwd. Deze revolutionaire technologie kan verbazingwekkende nieuwe informatie bieden over uw familieconnecties.

De Theory of Family Relativity ™ helpt u het meeste uit uw DNA-matches te halen door genealogische informatie uit al onze collecties van 12,5 miljard historische gegevens en 4 miljard stamboomprofielen op te nemen, om theorieën te bieden over hoe u en uw DNA-matches mogelijk verwant zijn.

Gebruikers die een MyHeritage DNA-test hebben gedaan of die sinds de laatste update een DNA-kit van een andere service hebben geüpload, kunnen nu antwoorden en nieuwe inzichten ontvangen over hun relatie met hun DNA-matches. Deze update biedt gebruikers die eerder een MyHeritage DNA-test hebben gedaan of hun DNA-gegevens hebben geüpload, nieuwe theorieën om hun onderzoek voort te zetten, dankzij MyHeritage’s steeds groter wordende database met stambomen en historische gegevens.

Als u nog geen MyHeritage DNA test heeft gedaan, bestel dan uw kit vandaag.

Meer over de Theory of Family Relativity™

Leer meer over de revolutionaire technologie die u tientallen uren aan onderzoek bespaart door meerdere theorieën te maken over hoe u en uw DNA-matches verwant kunnen zijn in dit webinar:

Voor meer informatie en achtergrond over de Theory of Family Relativity™ en onze DNA tools, raden we aan een bezoek te brengen aan het MyHeritage Kennisplatform.

Theory of Family Relativity™ update in cijfers

Het totale aantal theorieën is vergroot van 20,330,031 naar 33,373,070 — een toename van 64%.

Het aantal DNA Matches die een theorie bevatten, is met 59% toegenomen van 14,201,731 naar 22,618,962.

Soms komen we uit op een theorie via meerdere paden, wat leidt tot een krachtige theorie en aanvullend, ondersteunend bewijs. Na de vorige update, was er een totaal van 161,762,761 paden. Deze update heeft het aantal paden vergroot met 61% tot 261,960,015.

Het aantal MyHeritage gebruikers die nu tenminste één Theory of Family Relativity™ voor hun DNA Matches hebben ontvangen, is toegenomen met 28%.

Hoe kun je de nieuwe theorieën bekijken

Als we nieuwe theorieën voor u hebben gevonden in deze update, zult u een banner zien over de Theory of Family Relativity™ aan de bovenkant van uw DNA Matches pagina. Klik op “Theorieën bekijken” om alle theorieën te zien die we hebben gevonden, zowel oude als nieuwe. 

Deze banner, een indicator dat u nieuwe theorieën heeft, zal een paar weken beschikbaar zijn, waarna u toegang heeft tot uw theorieën via uw DNA Matches pagina.

Wanneer een DNA match een theorie heeft, vindt u een indicatie hiervan op de profielkaart van de DNA Match. U kunt ook uw DNA Matches filteren om alleen deze te zien, welke een Theory of Family Relativity™ bevatten, met gebruik van het filter-icoon. Selecteer daarvoor de optie “Bevat Theory of Family Relativity™.”

U zult ook een banner zien met “NIEUW” naast de theorieën die recent zijn toegevoegd. Deze indicatie wordt 30 dagen getoond.

Theory of Family Relativity™ is een premium functie die een site abonnement op MyHeritage vereist (Premium, PremiumPlus, of Compleet). Gebruikers zonder een MyHeritage abonnement zullen ook de theorieën zien die we hebben gevonden voor hen, maar wanneer zij erop klikken om de volledige details te bekijken, blijft deze informatie deels verborgen. Gebruikers die hun ruwe DNA gegevens uploaden van een andere testservice naar MyHeritage, hebben de mogelijkheid een eenmalig bedrag te betalen van $29 per kit om toegang te krijgen tot alle geavanceerde DNA functies die MyHeritage biedt, inclusief Theory of Family Relativity™. Klik hier voor een overzicht van onze verschillende abonnementen

Tot slot

De Theory of Family Relativity™ kan een ware game-changer zijn voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe familieleden en voor genealogen, die vastlopers in hun onderzoek willen doorbreken. Het kan gebruikers helpen onmiddellijk mysteries op te lossen die hen misschien al maanden of jaren bezighouden.

We hopen dat u veel plezier beleeft aan de nieuwe update en we kunnen niet wachten om meer te horen over uw nieuwe ontdekkingen.