Deel uw familietraditie met de MyHeritage Feestdagen Competitie!

Deel uw familietraditie met de MyHeritage Feestdagen Competitie!

Reacties

Is het die speciale kerstversiering die al generaties lang elk jaar in de familie wordt gebruikt? Een gedenkwaardig kerstlied of een muziekstuk? Een kerstrecept dat van generatie op generatie is doorgegeven? Elk jaar een kerstkaart versturen? Hoewel de feestdagen er dit jaar misschien een beetje anders uitzien dan gebruikelijk, willen we graag de aloude tradities van uw familie in de schijnwerpers zetten alsook de nieuwe gebruiken die u wellicht dit jaar begint!

We nodigen u uit om uw tradities te delen door mee te doen aan de MyHeritage Feestdagen Competitie!

Hoe doet u mee? Vertel ons over de familietradities rondom de feestdagen van uw familie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #MyHolidayHeritage. Zorg ervoor dat u onze sociale kanalen volgt en tagt. Als u wilt, kunt u uw inzending ook per e-mail sturen naar stories@myheritage.com. Alle inzendingen moeten op 20 december 2020 binnen zijn.

We bieden drie gelukkige deelnemers de keuze uit een MyHeritage Compleet abonnement of een MyHeritage DNA-kit – de winnaars mogen zelf kiezen!

Waarom tradities rondom de feestdagen belangrijk zijn

De feestdagen zijn een kans voor iedereen in de familie om de tijd voor elkaar te nemen en waardering te tonen – en familietradities helpen die band te verdiepen. Ze herinneren ons aan onze gedeelde geschiedenis, en die geschiedenis is echt iets speciaals; iets dat het verdient om keer op keer herinnerd te worden.

De geschiedenis die u met uw familie deelt, is uniek. Tradities zijn voor ons een manier om die geschiedenis in ere te houden en te bewaren voor het nageslacht.

Familietradities in ere houden in 2020

Waar ter wereld uw familie zich ook bevindt dit jaar, we willen de inspanningen toejuichen die families leveren om hun familietradities een onderdeel van 2020 te houden. Misschien bent u van plan om iedereen samen te brengen voor een videogesprek waarin u allemaal deelneemt vanuit huis? Dit kan zelfs een geweldige kans zijn om extra familieleden uit te nodigen die normaal gesproken niet persoonlijk op bezoek zouden kunnen komen.

Als u op zoek bent naar manieren om een band met familieleden te verstevigen en in uw familiegeschiedenis te duiken, biedt MyHeritage vele geweldige mogelijkheden. Ten eerste kunt u iemand van wie u houdt een MyHeritage cadeau-abonnement schenken. De ontvanger kan daarmee zijn of haar stamboom samenstellen (misschien kunt u zelfs samenwerken), onze online collecties van 12,6 miljard historische gegevens doorzoeken en familiefoto’s inkleuren en verbeteren. U kunt ook voor een speciale prijs een DNA-kit aanschaffen waarmee u uw familiekring kunt uitbreiden en nieuwe familieleden kunt ontmoeten. Lees meer over hoe u deze waardevolle geschenken kunt geven op myheritage.com/gift-shop.

Misschien wel het allermooist aan familietradities is het feit dat er absoluut geen regels zijn om deze te creëren. Wellicht biedt 2020 nieuwe kansen om een nieuwe familietraditie te beginnen? We kunnen niet wachten om over uw creativiteit te lezen en ons te laten inspireren door hoe u dit seizoen de feestdagen viert!

Deel uw foto’s en verhalen met ons via Facebook, Twitter, of Instagram met de hashtag #MyHolidayHeritage of stuur deze per email naar stories@myheritage.com. We kunnen niet wachten om uw inzending te mogen ontvangen!

We wensen iedereen gelukkige en gezonde kerstdagen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd