Family Tree Builder nu beschikbaar voor macOS Big Sur

Family Tree Builder nu beschikbaar voor macOS Big Sur

Goed nieuws voor Mac Family Tree Builder gebruikers! We zijn blij te kunnen aankondigen dat we een nieuwe versie van onze geliefde Family Tree Builder software hebben uitgebracht voor macOS Big Sur.

Eind vorig jaar hebben we een versie van Family Tree Builder uitgebracht voor de besturingssystemen Catalina en High Sierra. Na de release van het nieuwe macOS Big Sur hebben we veelvuldig verzoeken ontvangen van gebruikers met het nieuwe Mac-besturingssysteem die Family Tree Builder, hun favoriete genealogie software, wilden blijven gebruiken. Het was belangrijk voor ons om deze gebruikers in staat te stellen hun familiegeschiedenis onderzoek voort te zetten met Family Tree Builder, en we waren in staat om binnen een paar maanden een nieuwe versie te produceren.

Deze versie van Family Tree Builder voor Mac is, net als de vorige, een Family Tree Builder Mac versie die er hetzelfde uitziet als onze desktop software voor Windows, en vereist geen Windows of enige extra setup of configuratie bij het downloaden. Het maakt gebruik van een systeem voor het overzetten van Windows software naar Mac genaamd CrossOver door CodeWeavers.

Download Family Tree Builder nu gratis

Family Tree Builder’s belangrijkste functies zijn hetzelfde in de Family Tree Builder Mac versie, inclusief Sync met MyHeritage, Smart Matches™, Record Matches, de Consistency Checker, grafieken, etc. Er zijn echter verschillende kleine functies die niet compatibel zijn met Mac OS X en die niet beschikbaar zullen zijn voor Mac-gebruikers.

Zodra u het bestand hebt gedownload, dubbelklikt u op het gedownloade bestand om de Disk Image te openen. In het venster dat verschijnt, sleept u eenvoudig het MyHeritage Family Tree Builder pictogram naar de macOS Applications map.

Eenmaal geïnstalleerd, zal de software direct op Mac computers draaien.

Wij zetten ons in om MyHeritage gebruikers verder te helpen met hun familiegeschiedenis onderzoek, ongeacht met welk platform zij zich het meest op hun gemak voelen.

Veel plezier!