50 miljoen animaties gemaakt met Deep Nostalgia™!

We hebben weer een interessante mijlpaal bereikt met onze nieuwe functie, Deep Nostalgia™ : er zijn meer dan 50 miljoen animaties gemaakt. Elke dag die voorbijgaat, ontvangen we talloze enthousiaste reacties en ontroerende verhalen over wat het zien van een geanimeerde familiefoto met Deep Nostalgia ™ heeft gedaan voor onze gebruikers. Elk van hen verwarmt ons hart en maakt ons blij en vereerd om deze functie aan u te kunnen aanbieden.

Bekijk de onderstaande video om getuige te zijn van enkele van de diep ontroerende reacties van gebruikers die hun familieleden in beweging zien met Deep Nostalgia™:

Vorige week hebben we de #DeepNostalgiaChallenge gelanceerd, waarbij we een MyHeritage Compleet abonnement als prijs weggeven aan 5 gelukkige winnaars die favoriete animaties delen die zij hebben gemaakt met Deep Nostalgia™. De wedstrijd loopt tot 31 maart, dus als je je nog niet hebt meegedaan, kun je dat nog steeds doen! Klik hier om meer te lezen hoe je kunt meedoen

Ondertussen willen we graag wat meer van onze favoriete Deep Nostalgia ™ animaties delen die gebruikers onlangs met ons hebben gedeeld.

De volgende animatie van Autumn Abby toont de moeder van haar vader, die in 2013 overleed:

We houden van die innemende glimlach!

Hierna volgt een animatie van Christy Vanoss, waarin haar grootmoeder Vivian Jouett Chambers Horn wordt afgebeeld:

“Mijn kleine grootmoeder werd geboren in 1905″, schrijft Christy. ‘Ze was minder dan 1,20 meter lang en trouwde met Henry Horn, die meer dan 1,80 meter lang was. Ze droeg altijd hakken toen mijn grootvader nog leefde. ”

Christy deelt het liefdesverhaal van haar grootouders: “In het begin van haar onderwijscarrière woonde ze bij de directeur en zijn vrouw toen ze wegliep met Henry Horn”, schrijft ze. ‘Ze probeerde het geheim te houden, maar de directeur wist het, zei dat het prima was en ze behield haar onderwijspositie. Vivian stopte na 43 jaar met lesgeven. ”

Christy schrijft dat zowel zij als haar moeder in de voetsporen van Vivian zijn getreden en zelf onderwijzeres zijn geworden.

Het is fascinerend om te zien hoe mijn grootmoeder tot leven komt als jonge dame ”, schrijft Christy. “Deep Nostalgia is geweldig!”

Vervolgens hebben we deze animatie van Sarah Fergusons ontembare oudtante Elizabeth Kay, geboren in 1863:

“Ze was een bedrijfseigenaar, Carrie Nation-aanhanger, landeigenaar en algemeen bad-ass”, schrijft Sarah. ‘Ze is altijd een rolmodel van mij geweest. Ze nam mijn grootvader als tiener in huis toen [zijn vader] hertrouwde met een vrouw die hij niet mocht, nadat zijn moeder stierf. Ze woonde boven terwijl hij en mijn grootmoeder daar woonden na hun huwelijk in 1934. Ze liet het huis aan hem na bij haar overlijden in 1944 en het werd het huis waarin mijn vader werd geboren. ”

De onderstaande animatie van Phil Wild toont zijn vader in zijn Royal Air Force-uniform tijdens de Tweede Wereldoorlog:

“Mijn vader trouwde pas op latere leeftijd”, legt Phil uit, “dus het was geweldig om hem als jonge man zo te zien.”

“Het proces is zo eenvoudig en echt fascinerend”, voegt Phil toe.

Hierna volgt een animatie van Francesca Loftis, met haar grootmoeder van moederskant, Maria Assuncion Hyndman, die stierf voordat Francesca werd geboren:

“De animatie gaf me het gevoel dat haar geest in haar beeld was gekomen en het raakte me tot tranen en vulde mijn hart met liefde”, schrijft Francesca. “Bedankt voor dit moment.”

De onderstaande animatie van Lori Grondin toont haar grootmoeder Pauline Burdick (geboren Kraft):

“Ze stierf in 2013 op bijna 99-jarige leeftijd”, zegt Lori. “Deze foto is gemaakt in 1988 op de bruiloft van mijn zus … het is best leuk om haar” tot leven te zien komen “, hoewel ik me haar zo niet helemaal herinner. Ik denk dat het geweldig werkt als je je voorouders nog nooit hebt ontmoet en op deze manier kun je een idee krijgen van hoe ze eruit zouden hebben gezien in beweging. ”

Deanna Martin deelde deze opmerkelijke animatie van haar grootmoeder van moederskant en overgrootouders:

“Deep Nostalgia heeft mijn familie en mij een tijdmachine verschaft om weer in contact te komen met onze voorouders, en het was een eindeloos lonende ervaring”, schrijft Deanna. “Deze kostbare foto uit 1919 toont mijn grootmoeder van moederskant als baby met haar ouders. Het is het enige beeld dat we hebben van haar moeder, Minnie, die op 24-jarige leeftijd omkwam bij een huisbrand toen mijn grootmoeder nog maar 7 weken oud was. Om onze mooie Minnie in beweging te zien, meer dan 100 jaar later, is een geschenk. ”

De onderstaande animatie is van Diane Thompson, en ze schrijft: “Mijn neef verloor zijn moeder toen hij nog vrij jong was. Elke keer dat ik een foto van haar tegenkom, geef ik ze door en hij is er erg dankbaar voor. Zijn moeder was de eerste persoon die ik koos om mee te spelen en het was niet eens een erg goede foto van haar, maar het was verbazingwekkend dat het zelfs de ‘verbeterde’ foto verbeterde. Hij ging maar door over hoe geweldig het was om haar te zien ‘leven.'”

Heel erg bedankt aan iedereen die hun animaties en verhalen met ons heeft gedeeld, en aan iedereen die ervoor heeft gekozen om hun familiefoto’s te animeren met Deep Nostalgia™. Blijf uw resultaten vooral delen en vergeet niet deel te nemen aan de #DeepNostalgiaChallenge om kans te maken op een gratis MyHeritage Compleet abonnement – waarmee u gratis zoveel foto’s kunt animeren als u wilt!

Probeer Deep Nostalgia™ nu uit!

Opmerkingen

Het e-mailadres wordt privé gehouden en wordt niet weergegeven.

  • theo poelmans

    maart 24, 2021

    zeer mooi