CNN interviewt MyHeritage’s CEO Gilad Japhet over Deep Nostalgia™

CNN interviewt MyHeritage’s CEO Gilad Japhet over Deep Nostalgia™

Het duizelingwekkende succes van MyHeritage’s nieuwe fotofunctie Deep Nostalgia™ gaat door! Vandaag hebben we de mijlpaal bereikt van 30 miljoen gemaakte animaties. De mobiele app van MyHeritage is gestegen naar # 1 in de ranglijst voor gratis iOS-apps in 22 landen. Oprichter en CEO van MyHeritage, Gilad Japhet, werd op CNN International geïnterviewd door correspondent Julia Chatterley over de functie die zo’n fenomeen is geworden en het bedrijf erachter.

Bekijk het volledige interview hier:

In het interview sprak Gilad over hoe Deep Nostalgia™, gemaakt met behulp van D-ID-technologie, werd bedacht, hoe het werkt en waarom deze functie zo diep resoneerde bij het publiek over de hele wereld. Hij zei dat hij bijzonder ontroerd was toen hij een animatie van zijn vader zag, terwijl hij aan de release van deze feature werkte. Interviewer Julia Chatterley werd ook behoorlijk emotioneel bij de vertoning van een Deep Nostalgia™ animatie van haar eigen grootmoeder.

Heeft u Deep Nostalgia™ al geprobeerd? Klik hier om uw voorouders tot leven te zien komen!