Deep Nostalgia™ bereikt mijlpaal van 26 miljoen animaties!

Deep Nostalgia™ bereikt mijlpaal van 26 miljoen animaties!

In slechts 11 dagen zijn er door miljoenen mensen 26 miljoen animaties gemaakt met Deep Nostalgia™! Met deze baanbrekende nieuwe fotofunctie kunt u de gezichten van uw dierbaren animeren op foto’s. Dit heeft het internet stormachtig veroverd.

De MyHeritage mobiele app maakt het gemakkelijk om uw foto’s te animeren, en het is populairder dan ooit geworden. Het blijft al 7 dagen lang de nummer één gratis iPhone-app in de Verenigde Staten in de Apple Store! De MyHeritage-app staat ook op nummer één in de iOS App Store voor het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, België, Brazilië, Frankrijk, Mexico en Nieuw-Zeeland, en is de nummer twee app in Canada, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje, Zwitserland en Australië. We hebben de nummer één bereikt in 22 landen! We hebben ook de top 5 bereikt in 43 landen en de top 10 in 55 landen.

Deep Nostalgia ™ blijft mensen van over de hele wereld boeien en hun verbinding met het verleden verrijken. Elke dag zijn we enthousiast over het aantal animaties dat is gemaakt, en we zijn trots op elke mijlpaal die we onderweg hebben bereikt. We zijn overweldigd door de ongelooflijke feedback en berichtgeving die we hebben ontvangen. Het enthousiasme is zo groot dat we meerdere posts hebben moeten schrijven met de reacties die we hebben ontvangen, eerst met een aantal eerste reacties en een paar dagen later weer.

Vandaag vieren we Internationale Vrouwendag: een dag om vrouwen uit het verleden, het heden en de toekomst te eren en te onthouden hoe de moed, intelligentie en het doorzettingsvermogen van vrouwen door de geschiedenis heen ons hebben gebracht waar we nu zijn. Met behulp van Deep Nostalgia ™ animeerden we de gezichten van 12 inspirerende vrouwen uit de geschiedenis uit de hele wereld. Door deze krachtige vrouwen in beweging te zien, voelen we ons meer met hen verbonden en worden we geïnspireerd om hun voorbeeld te volgen, op te komen voor onze waarden en onze dromen na te jagen.

Feedback van gebruikers

We worden nog steeds geraakt door de feedback die binnenkomt. Veel gebruikers hebben contact met ons opgenomen om hun oprechte dankbaarheid te uiten nadat ze een glimp hebben opgevangen van het leven van hun voorouders en de emoties die dit heeft opgeroepen.

MyHeritage-gebruiker Kathleen Batty uit Australië zegt: “Het was zo geweldig om dit te doen! Mijn moeder stierf toen ik twee was, dus herinner me haar niet. Het deed haar meer echt overkomen. Bedankt!”

Emma Devine uit het Verenigd Koninkrijk vertelde ons hoe speciaal de foto’s die ze maakte van haar moeder die Deep Nostalgia ™ gebruikte, voor haar en haar familie waren. “Mijn moeder overleed in 2018 aan kanker op 78-jarige leeftijd. We wisten het pas 2 weken voordat ze overleed, ze was nog geen week eerder opgenomen in het ziekenhuis. We slaagden erin om haar thuis te krijgen om voor haar te zorgen, en we mochten 6 hartverscheurende dagen met haar doorbrengen voordat ze haar vleugels kreeg. Ze heeft 7 kinderen. Een geweldige vrouw, de perfecte moeder, die we mateloos missen. Ze heeft 16 kleinkinderen en 13 achterkleinkinderen. ” In de volgende animatie was ze achttien jaar oud, op haar trouwdag, een van Emma’s favoriete foto’s van haar.

Na een paar bijzonder moeilijke jaren voelde Emma zich getroost door de foto. “Mijn vader stierf 8 weken na mijn moeder, en mijn oudste zus stierf 8 maanden na haar. Na 3 jaar rouwen heb ik vandaag de foto van mijn moeder tot leven gebracht. Ik zat hier nu te huilen, maar wauw! Ik hou van ze! … bedankt uit de grond van mijn hart! XX ”

Liliana Garcia Schultz zegt: “Deze technologie is ongelooflijk! Ik gebruikte het met foto’s van mijn grootmoeder die ik nooit heb ontmoet. Het was een heel emotionele ervaring voor mijn hele gezin. Ik betaal graag voor het lidmaatschap. Absoluut de moeite waard!”

Eliška Potužníková uit Tsjechië riep uit: “Ik vind het geweldig 😍 mijn 84-jarige oma huilde van vreugde toen ze haar overleden tweelingbroer zag glimlachen! Ik denk dat het nodig is om hulde te brengen aan uw programmeurs. Het is als Harry Potter magie voor mij … Jullie zijn de beste! ”

Feedback op social media is minstens zo enthousiast:

Media

Nieuwsmedia blijven over de Deep Nostalgia ™ sensatie vertellen.

Deborah Norville, Steven Fabian en Lisa Guerrero van Inside Edition probeerden de app ook uit met foto’s van hun overleden dierbaren, met een video van het proces.

The Real deed hun naam eer aan en sprak over de nieuwe trend en historische figuren die werden geanimeerd.

Deep Nostalgia ™ was te zien op Newsweek, Yahoo! News, Distractify, Deseret News en meer media.

Deze nieuwe toevoeging aan ons pakket fotofuncties is sinds de release losgebarsten op sociale media. We zijn zo blij dat we gebruikers kunnen helpen connecties te leggen met hun verleden en hun familiegeschiedenis met hun familieleden kunnen delen.

Als u het nog niet kent, waar wacht u dan nog op? We nodigen u uit om het vandaag nog te proberen en laat ons weten wat u ervan vindt!