Doe mee met onze Deep Nostalgia™ Challenge en win!

Doe mee met onze Deep Nostalgia™ Challenge en win!

Iedereen heeft het over Deep Nostalgia™, onze gloednieuwe functie die de gezichten in uw familiefoto’s animeert. Gebruikers van over de hele wereld zijn enthousiast, onder de indruk en diep ontroerd om de gezichten van lang verloren gewaande dierbaren voor hun ogen tot leven te zien komen.

Nu willen we je voorouders in het zonnetje zetten met onze nieuwe #DeepNostalgiaChallenge! Deel de Deep Nostalgia ™ animatie van je voorouder met de hashtag #DeepNostalgiaChallenge op elk sociaal platform, Facebook, Instagram, Twitter, Youtube of TikTok, en vertel ons hoe het voor jou is, om je voorouder op deze nieuwe manier te kunnen zien. Vijf gelukkige deelnemers zullen een MyHeritage Compleet abonnement winnen, waarmee ze zoveel afbeeldingen kunnen animeren als ze willen en hun familiegeschiedenis kunnen verkennen met het volledige aanbod van technologische tools op MyHeritage!

Om mee te doen met de #DeepNostalgiaChallenge:

  • Ga naar myheritage.nl/deep-nostalgia om een ​​familiefoto te uploaden en te animeren die voor jou betekenisvol is.
  • Deel deze animatie op je favoriete sociale mediakanaal – Facebook, Instagram, Twitter, YouTube of TikTok – samen met het verhaal erachter. Vergeet niet om de hashtag #DeepNostalgiaChallenge te gebruiken en tag MyHeritage. Je kunt de video en verhaal ook per email sturen naar E: nederlands@myheritage.com.

We houden van een goed verhaal, dus vertel ons over je voorouders en wat het voor jou betekent om ze tot leven te zien komen. Is dit de eerste keer dat u deze persoon in beweging ziet, of de eerste keer in vele jaren? Welke verhalen over hen ken je? Wat bewonder je het meest aan hen? Herinneren ze je aan iemand anders in je familie? Hoe reageerden uw gezinsleden toen u ze deze animatie liet zien? We willen alles weten!

MyHeritage gebruiker Deirdre Durran nam contact met ons op om een ongelooflijk verhaal over haar moeder te delen.

Ik traceerde mijn biologische moeder toen ik in de dertig was en ontdekte dat ze was overleden toen ik 17 zou zijn geweest. Er zijn geen video’s van haar, dus het was geweldig om haar voor het eerst te zien glimlachen. Met dank aan het MyHeritage-team voor zo’n mooie toevoeging. Ik zou graag zien dat het beeld van mijn moeder wordt gedeeld. Haar naam is Ita Cahill.

Wat is het verhaal achter jouw familiefoto?

De wedstrijd begint op 11 maart en eindigt op 31 maar 2021t. De winnaars worden op 1 april 2021 bekendgemaakt. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt, dus begin vandaag nog met het inzenden van jouw bijdragen.

Succes! We kunnen niet wachten om jouw familieverhalen tot leven te zien komen!