Technische issues met MyHeritage website vanwege externe DNS problemen – wordt momenteel opgelost

Technische issues met MyHeritage website vanwege externe DNS problemen – wordt momenteel opgelost

Reacties

Update 11 maart 2021: De problemen zijn volledig opgelost door Imperva en er zouden geen problemen meer moeten zijn bij de toegang tot de MyHeritage-website.

————————–

Sommige van onze gebruikers hebben technische problemen gemeld bij het bereiken van de MyHeritage-website vanwege DNS-problemen. DNS is het protocol dat domeinnamen omzet in server-adressen. Deze problemen worden momenteel opgelost.

Beginnend rond middernacht GMT in de nacht van dinsdag 9 maart 2021, begon Imperva, de externe netwerkdienst die we bij MyHeritage gebruiken, ernstige DNS-problemen te ondervinden. Veel websites die Imperva gebruiken, ondervinden vergelijkbare problemen.

Imperva werkt momenteel aan het oplossen van dit probleem. Ze hebben de onderliggende oorzaak verholpen, maar internet service providers (ISP’s) over de hele wereld hebben nog steeds te maken met de onjuiste werking van DNS-caches, waardoor de problemen in bepaalde landen aanhouden.

Imperva neemt contact op met internet service providers (ISP’s) om hen te verzoeken hun DNS-cache leeg te maken, wat deze DNS-fouten zou moeten oplossen. Als de cache de komende 24 uur wordt opgeschoond, zal het probleem verdwijnen. Als gebruikers geen toegang hebben tot MyHeritage, neem dan contact met ons op via het e-mailadres support@myheritage.com en laat ons de naam van uw internetprovider weten, zodat we contact met hen kunnen opnemen en hen hun cache kunnen laten opschonen.

Onze excuses voor het eventuele ongemak dat hierdoor mogelijk is veroorzaakt. We benadrukken dat dit niet werd veroorzaakt door MyHeritage en niets te maken heeft met de hoge populariteit van de functie Deep Nostalgia; dit werd echter veroorzaakt door een dienst van een externe partij.

We zullen nog een update plaatsen zodra de problemen volledig zijn opgelost.

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd