Introductie speciale animaties Deep Nostalgia™

Introductie speciale animaties Deep Nostalgia™

Deep Nostalgia™ is de magische MyHeritage functie, mogelijk gemaakt door D-ID, waarmee u de mensen op oude familiefoto’s met hun ogen kunt zien knipperen, hun hoofd kunt zien bewegen en glimlachen. Deep Nostalgia™ heeft de sociale media op stormachtige wijze veroverd, met miljoenen die hun animaties en reacties deelden nadat ze foto’s van hun geliefde voorouders tot leven hadden zien komen. Sinds de lancering 5 weken geleden zijn er 72 miljoen animaties gemaakt op MyHeritage.

Deze functie is gebaseerd op verschillende reeksen van gebaren die op een foto kunnen worden toegepast, elk afkomstig van een vooraf opgenomen stuurvideo die we vantevoren hebben gemaakt met behulp van MyHeritage medewerkers. Toen we deze functie lanceerden, waren er 10 van dergelijke stuurvideo’s beschikbaar. Vandaag kondigen we met trots aan dat we het aantal stuurvideo’s hebben verdubbeld. Met de 10 extra stuurvideo’s die vandaag zijn uitgebracht, die we speciale animaties noemen, kut u zien hoe uw voorouders een breder spectrum van gebaren en emoties uitdrukken, bijvoorbeeld intens glimlach, een luchtkus geven, goedkeurend knikken en meer. De speciale animaties zijn exclusief beschikbaar voor abonnees met een Compleet abonnement.

Veel van onze gebruikers waren tot tranen geroerd toen ze zagen dat hun voorouders rondkeken en naar hen lachten. Nu kunt u hier nog meer van genieten met de nieuwe speciale animaties.

Hoe de nieuwe animaties te selecteren

De 10 nieuwe speciale animaties breiden het arsenaal van bewegingen en uitdrukkingen uit, die u kunt toepassen op uw oude familiefoto’s:

  • Lach
  • Dans 1
  • Dans 2
  • Kus
  • Dankbaar
  • Kus en knipoog
  • Wenkbrauwen
  • Goedkeuring
  • Zijwaarts
  • Compassie

Ze zijn een aanvulling op de eerdere 10 algemene animaties, die simpelweg genummerd zijn van #1 tot #10.

Wanneer u een foto animeert, wordt de eerste animatie standaard geselecteerd om perfect te passen bij de pose en hoek van de persoon op uw foto. Die eerste animatie is altijd een van de eerste 10 algemene animaties en nooit een van de speciale animaties. De speciale animaties moeten handmatig worden geselecteerd.

De functie Deep Nostalgia™ is toegankelijk vanaf 3 locaties:

 • De Deep Nostalgia™ landingspagina (www.myheritage.nl/deep-nostalgia)
 • Het onderdeel ‘Mijn Foto’s’  in de familiesite
 • De MyHeritage mobiele app voor iOS en Android

Het selecteren van een speciale animatie is niet beschikbaar op de landingspagina, die alleen bedoeld is om snel te animeren en te delen, en is alleen beschikbaar vanaf de andere 2 locaties, waar meer geavanceerde functionaliteit tot uw beschikking staat.

Op de familiesite

Om toegang te krijgen tot speciale animaties vanuit uw browser, gaat u naar het gedeelte Foto’s van uw familiesite (“Mijn foto’s” onder het tabblad Stamboom in de navigatiebalk) en klikt u op de foto die u wilt animeren.

Klik op de animatieknop boven de foto om het nieuwe animatie-paneel aan de rechterkant van het scherm te openen.

New: Animation Panel

Nieuw: Animatie Paneel

Selecteer een nieuwe animatie uit de lijst van “Speciale animaties”, of als u dat wenst, selecteer een van de eerste 10 algemene animaties.

Hier zijn een aantal voorbeelden van de speciale animaties in actie:

Kus:

Dans 1:

Compassie:

Op de mobiele app

Om toegang te krijgen tot speciale animaties via de MyHeritage mobiele app, opent u de app en opent u het gedeelte “Foto’s” door op de knop “Foto’s” op het startscherm of in het hoofdmenu te tikken. Klik vervolgens op de foto die u wilt animeren.

Klik op het animatie icoon om de foto te animeren, zoals hieronder getoond:

Nadat een standaardanimatie is geselecteerd, klikt u op de naam van de animatie bovenaan het scherm om een ​​andere animatie te selecteren.

U kunt kiezen uit de 10 algemene animaties of de 10 nieuwe speciale animaties.

Wie kan de speciale animaties gebruiken?

Speciale animaties zijn exclusief beschikbaar voor abonnees met een MyHeritage Compleet abonnement.

Niet-betalende gebruikers kunnen nog steeds genieten van het gebruik van Deep Nostalgia™ met de algemene animaties en gratis verschillende animaties maken. Als u speciale animaties wilt uitproberen of een onbeperkt aantal foto’s wilt animeren, heeft u een MyHeritage Compleet abonnement nodig.

Conclusie

MyHeritage blijft nieuwe fotofuncties introduceren waarmee u op een geheel nieuwe manier in contact kunt komen met uw voorouders en familiegeschiedenis. Veel gebruikers hebben de ervaring van het gebruik van Deep Nostalgia ™ om hun voorouders en dierbaren in video te zien, als zeer ontroerend en betekenisvol ervaren. Met de toevoeging van de speciale animaties hebben gebruikers nu de mogelijkheid tot een nog diepere, persoonlijkere en aangrijpendere ervaring van Deep Nostalgia ™.

Opmerkingen

Het e-mailadres wordt privé gehouden en wordt niet weergegeven.

 • Henk

  april 7, 2021

  Top kei gaaf.