Update voor de navigatiebalk van de website

Update voor de navigatiebalk van de website

We hebben onlangs enkele verbeteringen aangebracht in de navigatiebalk op de MyHeritage-website, om deze intuïtiever te maken en om het u gemakkelijker te maken om te vinden wat u zoekt.

We hebben een nieuw menu Foto’s toegevoegd waar u gemakkelijk toegang hebt tot uw foto’s, plus onze fotofuncties: Deep Nostalgia™, MyHeritage In Color™ en de MyHeritage Photo Enhancer. Voorheen stonden die vermeldingen in het menu ‘Stamboom‘.

Met ons groeiende pakket fotofuncties, en in het licht van de enorme populariteit van Deep Nostalgia ™, wilden we u gemakkelijkere en directere toegang geven tot uw foto’s en tot de functies die MyHeritage het nummer 1 platform maken voor het werken met historische foto’s. Met een apart onderdeel kunnen we gemakkelijker nieuwe foto-gerelateerde functies toevoegen, en we zijn van plan hier binnenkort van te profiteren 🙂

Onder het menu ‘Stamboom‘ staan ​​de opties voor het afdrukken van grafieken en boeken en de opties voor Consistentiecontrole niet langer onder “Meer…”, waardoor deze populaire stamboomhulpmiddelen gemakkelijker beschikbaar zijn.

We hebben ook het menu DNA bijgewerkt met gezondheidsrapporten.

Om uw DNA-kit te upgraden en gezondheidsrapporten te ontvangen, selecteert u Upgrade naar gezondheid in het menu DNA.

Voorheen had de navigatiebalk een sectie met de naam Gezondheid, en in deze update is deze verwijderd. We promoten niet langer DNA-testen voor gezondheid, zoals we in het verleden deden.

We hopen dat u deze verbeteringen in de navigatie op prijs stelt.