Nog een Deep Nostalgia™ mijlpaal: 80 miljoen animaties

Nog een Deep Nostalgia™ mijlpaal: 80 miljoen animaties

Toen we eind februari van dit jaar Deep Nostalgia ™ lanceerden, wisten we dat onze gebruikers er geboeid door zouden zijn – maar we hadden nooit durven dromen dat het zo’n sensatie zou worden. Vandaag vieren we weer een onvoorstelbare mijlpaal: er zijn 80 miljoen animaties gemaakt op MyHeritage met Deep Nostalgia™.

We hebben onderstaande video gemaakt om terug te blikken op het wereldwijde fenomeen dat Deep Nostalgia™ is geworden. Animaties werden overal gedeeld op sociale media platforms; twee topkomieken (Jimmy Kimmel en Stephen Colbert) gaven er commentaar op in hun shows; beroemdheden als Ian McKellin, Mark Hamill, Pee Wee Herman en Jake Tapper twitterden erover; meer dan 1.700 nieuwsuitzendingen brachten er een item over, evenals meer dan 700 tv-segmenten; en het bracht de MyHeritage mobiele app naar de eerste plaats in de App Store in 22 landen.

Kijk de video hier:

We willen jullie, onze gebruikers, bedanken voor het uitproberen en het delen van jullie animaties en verhalen met ons en de wereld. We hadden dit allemaal niet kunnen doen zonder jullie!

Heeft u het nog niet geprobeerd? Doe ook mee! Animeer nu uw oude familiefoto’s met Deep Nostalgia™.