Warme DNA aanbieding – bestel nu uw kit voor deze lage prijs!

Warme DNA aanbieding – bestel nu uw kit voor deze lage prijs!

De zomer is de perfecte tijd om nieuwe ontdekkingen te doen en contact te leggen met nieuwe familieleden. Maak deze zomer speciaal met een DNA kit voor uzelf, uw familieleden of uw vrienden – of misschien voor hen allemaal, nu MyHeritage DNA kits verkrijgbaar zijn voor de waanzinnig lage prijs van 59 euro!

Bestel uw kit vandaag nog!

De MyHeritage DNA-test biedt nu de etniciteitsschatting met de hoogste dichtheid op de markt. Met 42 ondersteunde etniciteiten en 2.114 genetische groepen, krijgt u fascinerende, specifieke inzichten waar uw voorouders vandaan kwamen. U ontvangt ook een uitgebreide lijst met DNA-matches uit onze wereldwijde database, zodat u in contact kunt komen met voorheen onbekende familieleden over de hele wereld… en misschien dat u uiteindelijk vastlopers in uw genealogisch onderzoek kunt vlottrekken. Dat is niet alleen theoretisch – MyHeritage DNA-gebruikers doen voortdurend ongelooflijke, levensveranderende ontdekkingen. U kunt hun waargebeurde verhalen lezen in de categorie Gebruikersverhalen van onze blog.

Mis uw kans niet om uw eigen ontdekkingen te doen voor deze speciale prijs. Bestel 2 kits of meer en u krijgt ook gratis verzending!

Deze speciale aanbieding eindigt op 27 juni 2021, dus bestel nu.