Bekijk de nieuwe, verbeterde website van Legacy Family Tree Webinars

Bekijk de nieuwe, verbeterde website van Legacy Family Tree Webinars

Legacy Family Tree Webinars, een wereldpionier op het gebied van online genealogisch onderwijs, is een van de waardevolle aanwinsten van MyHeritage. Legacy, opgericht door professionele genealoog Geoff Rasmussen in 2010, biedt al meer dan tien jaar het beste op het gebied van online educatieve genealogische webinar-content en we hebben het in 2017 overgenomen. De site heeft tot nu toe meer dan 1.600 live en opgenomen webinars getoond, gegeven door topexperts op het gebied van familie-historisch onderzoek voor en door genealogen van alle vaardigheidsniveaus over de hele wereld.

We wilden de waardevolle inhoud op deze site nog gemakkelijker toegankelijk en gebruiksvriendelijker maken dan voorheen, dus begonnen we aan een serieuze revisie. De resulterende nieuwe, verbeterde website is sneller, gemakkelijker te navigeren, mobielvriendelijker en bevat verschillende nieuwe pagina’s en functies.

Homepage van de verbeterde Legacy Family Tree Webinars-website

Homepage van de verbeterde Legacy Family Tree Webinars-website

Bekijk dit recente webinar met Legacy’s gastheer Geoff Rasmussen waar hij de nieuwe site introduceert en een rondleiding geeft, en bekijk de nieuwe website hier!

Dezelfde interessante content, makkelijker te navigeren

Als u nog niet de kans heeft gehad om deel te nemen aan of een webinar over Legacy Family Tree Webinars te bekijken, nodigen we u van harte uit om een ​​kijkje te nemen. U vindt een ongelooflijk breed scala aan categorieën en onderwerpen om uit te kiezen, en als u genealogische evenementen heeft bijgewoond of heeft deelgenomen aan onze Facebook Live-sessies, zult u een aantal bekende gezichten onder de sprekers vinden, evenals zeer gerespecteerde experts van over de hele wereld.

Een paar weken geleden gaf onze eigen Director of Product Management Ran Snir een zeer goed bekeken webinar over de nieuwste tools van MyHeritage voor het werken met DNA-matches en bood hij een voorproefje van nieuwe functies die momenteel in ontwikkeling zijn. U kunt het hier gratis bekijken. We hebben onlangs een online genealogisch evenement van een maand georganiseerd op de site genaamd Webtember – klik hier om de sessies te bekijken.

De nieuwe versie van de site maakt het gemakkelijker om te vinden wat u het meest interesseert: we hebben de zoekmogelijkheden van de site verbeterd en nieuwe filters toegevoegd. We hebben het ook mogelijk gemaakt om filters direct op elke pagina toe te passen, of een zoekopdracht uit te voeren en te filteren op categorie of taal om uw resultaten verder te verfijnen.

Daarnaast hebben we de sprekerspagina vernieuwd om het voor u gemakkelijker te maken om meer informatie te krijgen over de geweldige sprekers van Legacy. Ook kunt u eerdere of aankomende webinars waarin zij te zien zijn, bekijken.

Meer waarde voor betalende leden

Een deel van de inhoud op Legacy Family Tree Webinars is gratis en voor iedereen toegankelijk, maar een betaald lidmaatschap biedt onbeperkte, on-demand toegang tot alle webinars, evenals een groot aantal geavanceerde functies en exclusieve inhoud. We hebben een aantal nieuwe functies toegevoegd die alleen voor leden zijn, waaronder een speciale sectie ‘Mijn lijst’ waar u toegang hebt tot uw kijkgeschiedenis en webinar-registraties, en de optie om uw favoriete webinars te bookmarken om deze later te bekijken.

Dat klinkt geweldig, toch?

Klik hier om nu de nieuwe Legacy Family Tree Webinars-website te bezoeken!