Deel oude kerstkaarten van uw familie en maak kans om te winnen!

Deel oude kerstkaarten van uw familie en maak kans om te winnen!

Zelfs in een tijd waarin handgeschreven brieven een overblijfsel uit het verleden zijn geworden, is er één soort post dat opmerkelijk populair blijft: wenskaarten voor de feestdagen.

De kaartencollectie van Christina Campbell Dewar (Edinburgh)

De kaartencollectie van Christina Campbell Dewar (Edinburgh)

Misschien is het de warme gloed van de feestdagen traditie die fysieke kaarten hun blijvende kracht geeft. Voor veel families is het kopen, schrijven en verzenden van kerstkaarten al generaties lang een onlosmakelijk onderdeel van de feestmaand. In de laatste helft van de 20e eeuw werd het gebruikelijk om een ​​familiefoto bij kerstkaarten te voegen.

En dat brengt ons bij de fotowedstrijd van deze feestmaand! Heeft u een oude wenskaart die uw voorouders fijne feestdagen wensten? Het hoeft niet perse een commerciële wenskaart te zijn – misschien is het gewoon een foto met een inscriptie, of een ansichtkaart … misschien zelfs een kindertekening. Scan de kaart, deel hem op sociale media, tag ons en maak kans op een gratis Compleet abonnement op MyHeritage!

Hoe werkt meedoen aan de wedstrijd

Scan uw historische kerstkaart. Zorg ervoor dat u beide kanten en/of de binnenkant meeneemt! Als de kaart een foto bevat, kunt u de MyHeritage-fototools gebruiken om deze in te kleuren, te verbeteren, te repareren of te animeren, maar dat hoeft niet.

Deel de afbeeldingen van uw kerstkaart op Facebook, Twitter, Instagram of TikTok, of e-mail ze naar E: nederland@myheritage.com. Zorg ervoor dat u een korte beschrijving over de context meeneeemt: wie heeft deze kaart naar wie gestuurd en wanneer? Waarom is het belangrijk voor jeu Wij houden van een goed verhaal!

Wanneer u iets op sociale media post, zorg er dan voor dat u MyHeritage tagt en de hashtag #FamilyHolidayCards gebruikt.

De winnaar zal worden aangekondigd op zondag 26 december 2021.

Veel succes en fijne feestdagen gewenst!