MyHeritage passeert de 1 miljoen jaarlijkse abonnees!

MyHeritage passeert de 1 miljoen jaarlijkse abonnees!

We vieren een buitengewone mijlpaal bij MyHeritage: we hebben de 1 miljoen jaarlijkse abonnees overschreden! We willen van deze gelegenheid gebruik maken om al onze gebruikers te bedanken die zich in de loop der jaren hebben geabonneerd. Jullie zijn allemaal een essentieel onderdeel van onze reis geweest en we zijn jullie ontzettend dankbaar.

Onze roots

Het voelt nog maar als gisteren dat onze oprichter en CEO Gilad Japhet besloot zijn passie voor familiegeschiedenis te kanaliseren in een zakelijke onderneming. Hi begon het bedrijf als een garage-startup vanuit huis. Onze website ging live in 2005 en sindsdien zijn we constant aan het groeien en innoveren. Onze geavanceerde Smart Matching™-technologie werd uitgebracht in 2007, de MyHeritage mobiele app ging live in 2010, we begonnen met het aanbieden van historische records in 2012, MyHeritage DNA werd gelanceerd in 2016 – en dat was nog maar het begin.

Oorspronkelijke MyHeritage kantoor in Bnei Atarot, centraal Israël.

Oorspronkelijke MyHeritage kantoor in Bnei Atarot, centraal Israël.

Onze groei is ronduit fenomenaal geweest. Vandaag de dag worden we vertrouwd door 96 miljoen gebruikers wereldwijd. Onze site is beschikbaar in 42 talen en bevat 82 miljoen stambomen, 16,1 miljard historische gegevens en 5,6 miljoen DNA-kits in onze DNA-database.

Op bezoek bij onze miljoenste abonnee 

Om de gelegenheid te vieren, hebben we besloten om een ​​verrassingsbezoek te brengen aan onze miljoenste abonnee, Bénédicte Halpouter, bij haar thuis in België en met haar te praten over haar MyHeritage-ervaring. We vierden de mijlpaal samen met Bénédicte plus een fanfare, ballonnen en taart. We maakten het helemaal af met een gratis levenslang Compleet abonnement op MyHeritage. Gefeliciteerd Bénédicte!

Bekijk hier de video van ons verrassingsbezoek: 

Ons winnende team 

De vieringen waren in volle gang tijdens een recent MyHeritage-bedrijfsfeest ter gelegenheid van deze gelegenheid. Het ijverige, getalenteerde en gepassioneerde MyHeritage team heeft deze prestatie mogelijk gemaakt.

Dit is een foto van onze team van medewerkers:

We zijn verheugd om te zien hoe onze groei continueert, terwijl we nieuwe technologieën innoveren om familie-historisch onderzoek te verbeteren. We kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst brengt en kijken ernaar uit om nog veel meer mijlpalen met u te vieren 🙂