Slechts voor een beperkte periode: verbeter GRATIS uw foto’s

Slechts voor een beperkte periode: verbeter GRATIS uw foto’s

Als de nummer 1 bestemming voor het werken met historische foto’s, zijn we bij MyHeritage voortdurend bezig met het upgraden van de tools die we aanbieden om uw foto’s te verbeteren. Zojuist hebben we een nieuw, verbeterd model voor kleurrestauratie uitgebracht, de functie binnen MyHeritage In Color™, die de tinten in vervaagde kleurenfoto’s herstelt.

Ter gelegenheid hiervan bieden we GRATIS en onbeperkt gebruik van MyHeritage In Color™, Photo Enhancer en Fotoreparatie, vanaf 24 januari tot 5 februari 2022!

Verbeter uw foto’s

De fotofuncties van MyHeritage geven u de mogelijkheid om herinneringen op te halen en een diepere band met uw familiegeschiedenis te creëren.

  • Fotoreparatie: repareert krassen en vouwen in foto’s
  • MyHeritage In Color™: kleurt zwart-witfoto’s in en herstelt kleuren in vervaagde kleurenfoto’s
  • Photo Enhancer: brengt vage gezichten scherp in beeld

Gewoonlijk kunt u een beperkt aantal foto’s gratis verbeteren, waarbij onbeperkte toegang alleen wordt verleend aan betalende abonnees. Tijdens deze tijdelijke aanbieding kunt u echter zoveel foto’s repareren, inkleuren en verbeteren als u wilt, zelfs zonder een betaald abonnement.

Hoe Fotoreparatie, MyHeritage In Color™ en Photo Enhancer te gebruiken

Om te beginnen, kunt u de landingspagina van MyHeritage In Color™ ofwel Photo Enhancer bezoeken en uw foto uploaden. Het inkleuren en verbeteren duurt slechts enkele ogenblikken nadat uw foto is geüpload. Nadat u een foto hebt ingekleurd met MyHeritage In Color™, krijgt u een optie om deze te verbeteren met Photo Enhancer, en vice versa.

U kunt ook inloggen op uw MyHeritage-account en nieuwe foto’s uploaden of bestaande foto’s verbeteren in het gedeelte Foto’s. Klik simpelweg op de foto die u wilt verbeteren en klik op de knoppen die in de rechterbovenhoek verschijnen. Fotoreparatie is momenteel alleen beschikbaar via de fotopagina.

U vindt meer details en instructies over het gebruik van de MyHeritage-fotohulpmiddelen in dit artikel uit ons Kennisplatform: MyHeritage fotofuncties: wat ze zijn en hoe ze te gebruiken

Mis deze kans dus niet om uw oude familiefoto’s nieuw leven in te blazen! Het aanbod loopt af op 5 februari 2022, dus wacht niet langer en verbeter nu uw foto’s.

Verbeter uw foto’s