De index voor Vermont en Amerikaans-Samoa staat live!

De index voor Vermont en Amerikaans-Samoa staat live!

Het verheugt ons te kunnen meedelen dat MyHeritage de tweede tranche van de geïndexeerde records (en de bijbehorende scans) van de Amerikaanse volkstelling van 1950 heeft gepubliceerd uit Vermont en Amerikaans-Samoa. In deze release zijn 439.893 historische records toegevoegd, op een totaal van 1.083.939 historische records in de collectie. Alle records zijn gratis beschikbaar om te zoeken, te bekijken en toe te voegen aan uw stamboom op MyHeritage!

Doorzoek de collectie Verenigde Staten volkstelling van 1950 gratis

Gisteren pas publiceerde MyHeritage de eerste tranche van de Amerikaanse volkstelling van 1950 uit de staten Wyoming en Delaware, en vorige week werd MyHeritage het eerste commerciële bedrijf dat een volledige collectie van de afbeeldingen van de Amerikaanse volkstelling van 1950 publiceerde. Er worden de komende dagen en weken nog meer publicaties verwacht totdat de index compleet is. Onze overzichtspagina voor de Amerikaanse volkstellingen en onze speciale pagina voor de volkstelling van 1950 blijven de aangewezen plaatsen om op de hoogte te blijven van alle MyHeritage releases van de Amerikaanse volkstelling van 1950.

De Amerikaanse volkstelling van 1950 bevat informatie over de 150 miljoen Amerikanen die in april en mei 1950 in de Verenigde Staten en haar territoria woonden. Hierin vindt u informatie over de namen, leeftijden, locaties, huishoudens, relaties, geslacht, ras, opleiding, geboorteplaats en andere details van degenen die werden meegenomen in de telling.

Een prachtige vondst in de volkstelling van 1950

Het overige gedeelte van de Amerikaanse volkstellingsrecords van 1950 zijn momenteel beschikbaar als afbeeldingen. Onder de records in de afbeeldingencollectie kunt u Bruce Springsteen vinden die voor het eerst in een Amerikaanse volkstelling voorkomt op de leeftijd van 7 maanden. Toen de volkstelling werd gehouden, woonde hij bij zijn grootouders, Frederick en Alice, in Randolph Street in Freehold, New Jersey. Bruce’s vader, Douglas Springsteen, werkte als buschauffeur en zijn moeder Adele werkte als juridisch secretaresse.

De vermelding van Bruce Springsteen in de volkstelling van 1950

De vermelding van Bruce Springsteen in de volkstelling van 1950

De exclusieve Census Helper™

Om u te helpen bij uw onderzoek, hebben we de Census Helper™ uitgebracht – een gratis nieuwe functie die u vertelt wie in uw stamboom waarschijnlijk zal voorkomen in de Amerikaanse volkstelling van 1950 en andere volkstellingen. Als u nog geen stamboom op MyHeritage heeft, kunt u uw stamboom uploaden als een GEDCOM-bestand via de Census Helper™. Zodra uw stamboom is geüpload, begint de tool onmiddellijk met het scannen van uw stamboom en geeft een lijst met familieleden die waarschijnlijk relevant zijn voor elke telling. Het is een uiterst nuttig hulpmiddel voor systematisch onderzoek van uw stamboom bij elke volkstelling.

Samenvatting

We zijn verheugd met de release van de tweede tranche van MyHeritage’s Amerikaanse volkstelling van 1950. Deze index en de bijbehorende afbeeldingen zullen de komende decennia een belangrijke bron zijn voor familiehistorici, genealogen, sociale wetenschappers en andere onderzoekers.

Het doorzoeken van de Amerikaanse volkstelling van 1950 op MyHeritage en het bekijken van records is gratis.

Als u een stamboom op MyHeritage heeft, zal onze Record Matching-technologie u automatisch op de hoogte stellen als records uit de collectie overeenkomen met uw familieleden. U kunt dan het record bekijken en beslissen of u de nieuwe informatie aan uw stamboom wilt toevoegen. Record Matches voor de collectie Verenigde Staten volkstelling van van 1950 zijn gratis.

We wensen u veel plezier met de Amerikaanse volkstelling van 1950!