Premium DNA Uitverkoop: MyHeritage DNA-kits voor 50% korting

Premium DNA Uitverkoop: MyHeritage DNA-kits voor 50% korting

Het is een van onze grootste uitverkopen van het jaar! Van 10-17 juli bieden wij onze DNA-kits aan voor 50% van de oorspronkelijke prijs.

Nu winkelen met 50% korting

Een DNA-test maken is een leuke zomeractiviteit voor het hele gezin. U kunt nieuwe familieleden ontdekken via MyHeritage DNA, meer te weten komen over uw afkomst en uw onderzoek naar uw familiegeschiedenis uitbreiden. Uw DNA-resultaten zullen u een opwindende ervaring bieden bij het verkennen van uw wortels.

Bij betaling kunt u een gratis proefperiode van 30 dagen toevoegen. Dat geeft u een volle maand de tijd om het Complete-plan uit te proberen en te genieten van alles wat MyHeritage te bieden heeft, inclusief toegang tot 18,2 miljard historische gegevens, geavanceerde matchingtechnologieën om u te helpen uw stamboom te laten groeien en nieuwe ontdekkingen te doen, en familiefoto’s te verbeteren met onze baanbrekende fotofuncties.

Deze aanbieding eindigt op 17 juli, dus wacht niet – Bestel uw DNA-kit vandaag nog om van deze zeldzaam lage prijs te profiteren!

Bestel nu met 50% korting