Nieuw: AI Time Machine™ voegt AI-avatars toe

Nieuw: AI Time Machine™ voegt AI-avatars toe

AI Time Machine™, onze succesvolle nieuwe functie waarmee iedereen een afbeelding van zichzelf door de geschiedenis heen kan maken, wordt steeds beter. We zijn verheugd aan te kondigen dat op veler verzoek de beschikbare thema’s in AI Time Machine™ zijn uitgebreid met een nieuwe categorie: AI-avatars. Naast de historische (tijdreizen) thema’s die sinds de lancering worden aangeboden, is het nu mogelijk AI-avatars te maken in tientallen verbluffende thema’s. Zie jezelf weergegeven als potloodschets of geanimeerd personage, als een WK-voetballer en in meer originele, leuke thema’s. Als u AI Time Machine™ al heeft uitgeprobeerd, kunt u de nieuwe thema’s op een bestaand model genereren of een nieuwe reeks foto’s uploaden om oogverblindende avatars te maken. Avatars zijn perfect om te delen met familie en vrienden of om te gebruiken als profielfoto op social media.

Probeer AI Time Machine™ inclusief de nieuwe avatars

Voorbeelden

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de nieuwe avatars.

WK-voetballer:

WK-voetballer in retro stijl:

Actiefiguur:

Game karakter:

Make-up:

Model:

Avonturier:

Drakenrijder:

Potloodschets:

Schilderij:

Kleurenexplosie:

Schaakspeler:

Galactisch:

Hipster:

Engel:

Tarzan:

Kerstman:

Toegang tot de nieuwe avatars

Het maken van nieuwe afbeeldingen met de avatar-thema’s is eenvoudig. Als u AI Time Machine™ al hebt gebruikt, ga dan naar uw galerij om aan de slag te gaan. Klik op een model in de galerij om de resultatenpagina te openen. Er zijn nu twee tabbladen boven de resultaten, die de categorieën vertegenwoordigen: Tijdreizen en Avatars (nieuw).

Bijgewerkte resultatenpagina met de nieuwe tabbladen (klik om te vergroten)

Bijgewerkte resultatenpagina met de nieuwe tabbladen (klik om te vergroten)

Tabblad Avatars (klik om te vergroten)

Tabblad Avatars (klik om te vergroten)

Als onderdeel van deze productverbetering hebben we de eenmalige aankoopopties gewijzigd om onze gebruikers de best mogelijke waarde te bieden. Gebruikers kunnen nu kiezen uit 3 AI Time Machine™-pakketten om één model te maken en afbeeldingen in alle thema’s voor dat pakket te ontvangen. Het Tijdreis-pakket bevat ongeveer 60 thema’s (480 afbeeldingen) die historische tijdperken vertegenwoordigen. Het Avatar-pakket bevat ongeveer 40 thema’s (320 afbeeldingen) uit verschillende onderdelen van de populaire cultuur: sport, street art, tekenfilms, sketches en meer. Het All-Inclusive-pakket bevat alle 100 thema’s (800 afbeeldingen) voor een speciale kortingsprijs.

Om de avatars te genereren, klikt u op het tabblad Avatars en volgt u de instructies op het scherm voor het kopen van een Avatar-pakket.

We hebben ook de manier verbeterd waarop u uw resultaten ontvangt. Vorige week hebben we de toevoeging aangekondigd van een AI Time Machine™-galerij voor uw afbeeldingen. Vanaf vandaag genereert AI Time Machine™ automatisch uw afbeeldingen in alle thema’s die beschikbaar zijn voor het pakket dat u hebt gekocht. Voorheen ontvingen gebruikers een handvol automatisch gegenereerde thema’s en moesten ze één voor één aanvullende thema’s selecteren. Dankzij deze wijziging worden alle afbeeldingen vooraf voor u gemaakt. Als er later meer thema’s worden toegevoegd aan het pakket dat u hebt gekocht, kunt u zonder extra kosten afbeeldingen genereren met die thema’s.

Om de privacy te maximaliseren, worden geüploade foto’s onmiddellijk verwijderd zodra uw resultaten gereed zijn.

Mocht u AI Time Machine™ nog niet kennen, probeer het nu uit!

Kosten

De AI Time Machine™ pakketten zijn zeer betaalbaar.

Tijdreis-pakket: slechts € 12 voor 480+ afbeeldingen.

Avatar-pakket: slechts € 10 voor 320+ afbeeldingen.

All-Inclusive pakket: slechts € 18 voor 800+ afbeeldingen.

Gebruikers met een actieve gratis proefperiode voor het MyHeritage Compleet abonnement genieten van een aanzienlijke korting van 50% op alle AI Time Machine™-pakketten.

Gebruikers met een Compleet abonnement hebben het recht om elk jaar modellen te maken voor maximaal 3 personen en ontvangen alle thema’s in het All-Inclusive Pakket voor elk model (800+ afbeeldingen), zonder extra kosten.

Gebruikers die eerder een pakket met 20 thema’s hebben gekocht en nog steeds een quotum van resterende thema’s hebben, kunnen deze gebruiken om elk van de tijdreis-thema’s afzonderlijk te maken, zoals voorheen.

Tot slot

De toevoeging van de avatars vergroot het plezier dat u kunt hebben met AI Time Machine™. Die perfecte profielfoto of mooie collage voor uw volgende social media post is maar een paar klikken verwijderd. We werken er hard aan om voortdurende verbeteringen aan te brengen en nieuwe mogelijkheden toe te voegen die de AI Time Machine™ leuk en boeiend houden. Of u nu reeds AI Time Machine™-afbeeldingen heeft gemaakt waar u dol op bent, of vanaf nu klaar bent om mee te doen, we nodigen u van harte uit om AI Time Machine™ en de nieuwe avatars vandaag nog te proberen!