Nieuw: fotogalerij voor uw afbeeldingen in AI Time Machine™

Nieuw: fotogalerij voor uw afbeeldingen in AI Time Machine™

Hier bij MyHeritage blijven we AI Time Machine™ verder verbeteren, met meer historische thema’s en nieuwe toevoegingen om de gebruikerservaring te verbeteren. Veel gebruikers vroegen om een ​​eenvoudigere manier om toegang te krijgen tot hun resultaten, vooral als ze meer dan één model hebben gemaakt. Vandaag zijn we verheugd aan te kondigen dat we een nieuwe galerij hebben toegevoegd voor het bekijken van al uw AI Time Machine™-afbeeldingen. Als u AI Time machine™ al hebt gebruikt, klik dan op de onderstaande link om uw galerij te bekijken:

Galerij bekijken

Sinds de release twee weken geleden zijn AI Time Machine™ afbeeldingen slechts voor één model tegelijk zichtbaar, door op de aangewezen link in de e-mail te klikken om een ​​gebruiker te informeren dat de resultaten klaar zijn. Nu, met de toevoeging van de galerij, zijn alle AI Time Machine™ afbeeldingen gemakkelijk toegankelijk op de MyHeritage website en kunt u snel alle modellen zien die u tot nu toe heeft gemaakt en de resultaten voor elk model bekijken.

Toegang tot de AI Time Machine™ Galerij

Als u AI Time Machine™ nog niet hebt geprobeerd, nodigen we u uit om het nu te proberen.

De galerij wordt toegankelijk zodra uw eerste AI Time Machine™ model klaar is. Bezoek de galerij door AI Time Machine™ te selecteren in het menu ‘Foto’s’.

Toegang tot de galerij (klik om te vergroten)

Toegang tot de galerij (klik om te vergroten)

De galerij

AI Time Machine™ Galerij (klik om te vergroten)

AI Time Machine™ Galerij (klik om te vergroten)

De galerij toont de modellen die u hebt gemaakt, te beginnen met de meest recente. Elke kaart in de galerij toont de naam van het model en hoeveel thema’s u er tot nu toe voor hebt gemaakt (rood gemarkeerd op de afbeelding hierboven).

U kunt een nieuw model uit de galerij maken door op de knop “Foto’s uploaden” op de knop linksboven te klikken.

Klik op een willekeurige kaart in de galerij om de AI Time Machine™ resultatenpagina voor dat model te openen.

De pagina met resultaten van de AI Time Machine™ (klik om te vergroten)

De pagina met resultaten van de AI Time Machine™ (klik om te vergroten)

We raden u aan de galerij te bezoeken, uw resultaten te bekijken en enkele van de coole nieuwe thema’s uit te proberen die we onlangs hebben toegevoegd.

Met de toevoeging van de galerij is het bekijken van de afbeeldingen van al uw modellen een stuk eenvoudiger geworden. Bezoek vandaag nog uw AI Time Machine™ galerij om een ​​model te selecteren, de nieuwe thema’s uit te proberen en de geweldige resultaten te delen met uw vrienden en familie.