Ontdek uw verleden met MyHeritage voor Halloween

Ontdek uw verleden met MyHeritage voor Halloween

Oktober brengt meer dan alleen pompoen en kostuums; het brengt een kans om in contact te komen met de geesten van onze voorouders en hun mysterieuze verhalen te onthullen.

Van 27 oktober tot 1 november 2023 bieden wij gratis toegang tot alle overlijdens-, begraaf-, kerkhof- en overlijdensberichten op MyHeritage. Met 370 collecties en 881.738.760 records, zal deze speciale Halloween traktatie zeker in de smaak vallen.

Overlijdens-, begraaf-, kerkhof- en overlijdensberichten zoeken op MyHeritage

Overlijdensakten zijn een goed begin van uw genealogische reis en essentieel voor familiegeschiedenisonderzoek. Ze bevatten vaak geboorte- en overlijdensdata, de namen van familieleden, laatst bekende adressen en soms zelfs de doodsoorzaak. Ze bieden een schat aan informatie, allemaal op één plek. Ze kunnen dan dienen als springplank voor verder onderzoek naar andere aspecten van het leven van je voorouder.

Naast namen en data geven overlijdensakten soms ook persoonlijke anekdotes of overlijdensberichten, die een vleugje menselijkheid toevoegen aan de namen die we vinden.

Om toegang te krijgen tot deze onschatbare bron, gaat u naar myheritage.nl/halloween en begint u met zoeken. Als u nog geen lid bent van MyHeritage, wordt u gevraagd om u te registreren om toegang te krijgen tot de records.

Dus laten we deze Halloween, terwijl we genieten van spook- en griezelverhalen, ook even de tijd nemen om de echte verhalen van onze voorouders te eren. Dankzij MyHeritage is het herontdekken van die verhalen nog nooit zo eenvoudig geweest.

Happy Halloween! 🍂🎃